У Луцьку таксі «на бляхах» забирають клієнтів в офіційних перевізників

7
-8
У Луцьку таксі «на бляхах» забирають клієнтів в офіційних перевізників
У Луцьку таксисти на єврономерах перехоплюють клієнтів в офіційних перевізників.

Пасажирам кажуть, що представляють ту чи іншу службу таксі, - йдеться у сюжеті "12 каналу".


У багатьох випадках це, дійсно, колишні таксисти. Вони навіть мають фішки, які не повернули колишньому роботодавцеві.

"Є дуже багато таких машин, які їздять на євробляхах, які незанонні. На сьогоднійшній день вони не мають ні страховки таксі, ні техогляду, ні ліценційної карти", - каже таксист Роман.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чому у Луцьку таксують «на бляхах»

Машини на єврономерах - навіть без відповідних знаків - паркуються на місцях для офіційних перевізників і перехоплюють клієнтів.

Через це інколи таксисти викликають поліцію, але правоохоронці приїжджають запізно. Згодом, це питання контролюватиме муніципальна варта міста, але спершу потрібно узгодити проект облаштуванням паркомісць для таксі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то вина ВР. нема команди вирішити питання з бляхами. дати всім розумним 3 розтаможки і почесно вручити укр номери - нехай тоді працює
Відповісти
Я тільки за, за це і боремось. Зніміть фальшиве обмеження євро 5, дайте можливість розтаможити авто у 2-3 етапи (на той час можна дати тимчасові номери) і зробіть єдину базу всіх єврономерів. Я перший побіжу реєструватись. Але ж ні, наші депутати тримають інтригу, бо годуються з кормушки автоолігархів.
Відповісти
Дати їм вибір: або потрійну ціну за розмитнення + штраф за порушення Митного кодексу! Або на шроти ! Потенційні вбивці,які не несуть покарання!
Люди викликавши таксі і приїжджає бляхар - їдуть ??? Камікадзе!
Відповісти
Хай зроблять нормальні податки, тоді всі розтаможать авто і будуть працювати легально. Зробіть податок по програмі партії 5.10 і буде порядок і нормальна конкуренція серед таксистів.
Тобто розтаможка має становити 5% від вартості авто. І все, ніяких пдв та інших зборів. Тоді буде все легально.

І не треба розказувати про захист власного виробника, бо його в Україні вже давно немає, а завозять тільки китайський хлам під ТМ Заза і т.д
Відповісти
і російські тойоти
Відповісти
Ото насмішив!
А у Луцьку що є легальні таксі? Одні бариги
Відповісти
ЦЕ ТОЧНО!!! ОХАМІЛИ, ВЖЕ ПО САМЕ НЄМАГУ. ТРЕБА ЇХ ВСІХ ПЕРЕВІРЯТИ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні