Допомога незрячим і озеленення: як безробітні можуть заробити у Луцьку

0
-4
Допомога незрячим і озеленення: як безробітні можуть заробити у Луцьку
У Луцьку затвердили перелік громадських робіт, за які безробітні можуть отримувати додаткові гроші.

Про це йшлося у середу, 7 лютого, під час засідання виконкому Луцькради.

Зокрема, у перелік громадських робіт увійшли: супровід незрячих; благоустрій, впорядкування та озеленення території міста, рекреаційних зон, парків та скверів; інформування населення про порядок отримання житлових субсидій та робота з документацією.

Цьогоріч планують організувати громадські роботи у Волинському осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації людей з вадами зору «Генерація успішної дії», Волинському фонді активної реабілітації неповносправних та департаменті соціальної політики Луцької міської ради.

Варто додати, що впродовж 2017 року 13 безробітних допомагали незрячим, супроводжуючи їх у поліклініки, аптеки, магазини, ринки, державні установи, транспорті; 62 - працювали на роботах із благоустрою, впорядкуванню та озелененню території міста, рекреаційних зон, парків та скверів; 7 - працювали на підсобних роботах під час ремонту приміщення Волинського фонду активної реабілітації; 31- інформували населення про порядок отримання житлових субсидій та працювали з документацією.

«Ви знаєте чим безробітні займаються? Папірчики перекладають», - зауважив член виконкому Ігор Муковоз.

Загалом на оплату громадських робіт із бюджету міста та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України витратили 399 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні