В усі луцькі школи пропонують купити «розумні» дошки

2
-3
В усі луцькі школи пропонують купити «розумні» дошки
Для луцьких шкіл пропонують придбати мультиборди – інтерактивні пристрої, які дозволяють на власні очі побачити усе те, про що досі учні могли лише прочитати у підручниках.

Відповідний проект рішення розглянуть на наступній сесії Луцької міської ради.

Депутат Андрій Покровський підготував проект рішення "Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти міста на 2018-2020 роки". Цим рішенням у 2018 році він хоче виділити з міського бюджету 3 мільйони 705 тисяч гривень на придбання мультибордів у всі школи Луцька.

Зауважимо, мультиборд – це інтерактивна панель з вмонтованим комп’ютером, яка дозволяє вийти в інтернет та візуалізувати інформацію.

У вівторок, 6 лютого, таку дошку Андрій Покровський вже подарував луцькій школі №1.

«Використання мультиборду позитивно впливає на процес навчання. Якщо поспостерігати за такими уроками, продуктивність їхня надзвичайно висока, оскільки різнокольорові малюнки, 3D-моделі, відео привертають увагу та викликають інтерес дітей до предмету, який вивчається. Таким чином, предмет краще засвоюється», - переконаний автор проекту рішення.

Проект рішення про зміни до міської освітньої програми розглянуть депутати на сесії.
Мультиборд у луцькій школі №1
Мультиборд у луцькій школі №1



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розіб'ють на другий день)
Відповісти
Це чистої води авантюра з відмивання коштів з міського бюджету. Адже Киця донедавна був заступником голови міста Луцька. А тепер директор 1ої школи. Логіка проста. Покровський проштовхує програму на сесії міської ради, і через школи піде відмивання бюджету, адже такі директори через батьківський комітет активно попрацювали, щоб переконати їх в необхідності придбати ці дошки за кошти батьків. Де правоохоронці. Це ж шахрайство чистої води. Батьки не ведіться. Держава зобов'язана ці витрати брати на себе.!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні