Надто багато негативу, - луцька освітянка про популярний серіал «Школа»

4
-6
Надто багато негативу, - луцька освітянка про популярний серіал «Школа»
Директор луцької школи №22 Лариса Кучер поділилася враженнями від перегляду популярного нині серіалу «Школа».

За задумом сценаристів, серіал телеканалу «1+1» має розповідати про життя сучасних школярів, учителів та батьків, про їх взаємини, актуальні проблеми. Прем'єра першого сезону відбулася 15 січня 2018 року.

Лариса Кучер зізналася, що бачила декілька серій «Школи», однак зображене на екрані дещо відрізняється від реального життя.

«Там занадто багато негативу і перебільшень. Гіперболізоване використання мобільних телефонів учнями, які в них практично «живуть». Нині й так із цим проблема. А тепер діти чи не на кожній перерві фотографуються», - зазначила освітянка.

За її словами, у серіалі «Школа» надто багато уваги приділяють зовнішньому вигляду учнів, у взаєминах дітей багато негативізму, що зовсім не сприяє здоровим стосункам у реальному житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серіал "Школа" не співпадає із сучасим життям школярів.
Відповісти
Як на мене-то правда. Діти оцінюють всіх і один одного за зовнішнім виглядом, має значення навіть який пакет на перезувне (ZARA, MOHITO, H&M...)діівчата з 7 класу всі ходять робити брови і манікюр - і це теж має значення де і в якого майстра. Вони годинами обговорюють в чому хто прийшов, які вчителі зачухані в одному і тому ж одязі...колись випадково додали мене в групу класу у вайбері - то за тих 10 хв, що я там побула-такого начиталась,що волосся дибки...я вже мовчу про групи батьків у соцмережах! Звичайно, керівництву школи простіше все це заперечити, бо правду ніхто не любить, але ситуація страшна! Замість показових відкритих годин спілкування і виховних - потрібно реально вникати в життя дітей і СПІЛКУВАТИСЬ З НИМИ!ЦІКАВИТИСЬ ЇХ ЖИТТЯМ, А ГОЛОВНЕ ПОКАЗУВАТИ ПРИКЛАД- ЯКЩО ВЧИТЕЛЬ НЕОХАЙНИЙ І НЕДОГЛЯНУТИЙ , ЗАНЕДБАНИЙ ДУХОВНО І ФІЗИЧНО-НЕМА ЧОГО ВИМАГАТИ ВІД УЧНІВ
Відповісти
Нє, ну бо могли ж її, директора, запросити знятись у відомій стрічці. А не запросили! Та яка має бути реакція жінки? Я б теж був би незадоволений.
Відповісти
наші школи взагалі не школи а формальні зашорені далекі від нормального життя та стосунків ще не чув щоб хтось з дітей хотів ходити до школи хіба першачки і в тих після 1 вересня бажання пропадає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні