У Луцьку чоловік бив дружину та виганяв малих дітей з дому

6
-6
У Луцьку чоловік бив дружину та виганяв малих дітей з дому
У Луцьку п'яний чоловік погрожував дружині, лаявся та виганяв маленьких дітей з дому.

Інцидент трапився у понеділок, 5 лютого, на вулиці Кравчука, близько 22-ї години, - повідомляє власкор "Волинь24".

На місце події поліцію викликав батько жінки. Адже вона йому зателефонувала і попросила забрати дітей переночувати до себе.

Коли на виклик приїхали активісти громадського формування "Самооборона Волині" та поліцейський, до них вилетів розлючений чоловік та заявив, що просто посварився з дружиною.

Згодом приїхала матір потерпілої. За її словами, чоловік часто приходить додому п'яний, погрожує сім'ї на систематично б'є дружину.

У відповідь той почав лаятись на тещу та дружину.

Крім того з'ясувалось, що він часто виганяє дітей із квартири. До слова, діти малолітні. Одна дитина ходить у садочок, інша - приблизно у 3-4 клас.

Чоловіка забрали у наркодиспансер на освідування. Тест на вміст алкоголю в крові показав 1,23 проміле. Далі чоловіка доставили до відділку поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чоловіка мало били в дитинстві !
Дітки виростуть , дружина знайде другого ЧОЛОВІКА , а він так і здохне в своїй квартирі ! УРОД !!! Дружині і діткам співчуваю !
Відповісти
Треба було його матері цю тварюку в утробі знищити...пардон за грубість...накипіло.
Відповісти
Шкода діток та жінку. Сварки на очах у дітей. ..Чоловік, який підняв руку на жінку - це не чоловік! от вам і виховання. Мабуть мати його так виховала, або його батько так робив з жінкою...Жах!
Відповісти
У мене питання, чому у цього всього обслуговуючого персоналу немає бахіл? Ти заходиш додому де проживають маленькі дітки у брудному взутті та розносиш інфекцію.
Відповісти
скотина. Дітeй тільки калічить.
Відповісти
Треба за яйця повісити.
Чмо.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні