--> Лучанку з 6-річним сином видворили з кабінету лікаря | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанку з 6-річним сином видворили з кабінету лікаря

18
-7
Лучанку з 6-річним сином видворили з кабінету лікаря
Лучанку разом з 6-річним сином вигнали із кабінету дитячого невропатолога через відсутність талончика.

Про це Ірина Кметь написала у Фейсбуці.

Жінка зазначає, що два дні поспіль її шестирічного сина турбували сильні головні болі. Мати звернулася до невропатолога Луцької дитячої поліклініки, що на проспекті Волі.

«Прийшла до дитячого невропатолога (без попереднього запису), в дитини сильні головні болі, а під кабінетом пусто. Лікар вигнала мене з кабінету, порадивши дати дитині парацетамол», - йдеться в дописі.

У коментарі «Волинь24» головний лікар дитячої поліклініки Оксана Лєщинська зазначила, що пацієнтка обрала невірний шлях, мовляв з невропатолога огляди починати не можна.

«Починають огляд з дільничного педіатра, який визначає необхідність консультації в невропатолога. Первинним етапом звернення за медичною допомогою – звернення до сімейного лікаря чи педіатра», - коментує лікар.

Оксана Лєщинська зазначає, що в поліклініці лише один невропатолог, а тому він не займатиметься застудами.

«Батьки не хочуть притримуватись правил маршруту пацієнта. Мама просто не захотіла піти до педіатра, а невропатолог відмовила, бо це не її кваліфікація. Якби мати пішла до дільничного педіатра, а той би виявив явища гострої неврологічної патології – то сам би завів матір з сином до невролога. Скеровує до вузькопрофільних спеціалістів не мама, а сімейний лікар чи педіатр», - додає головний лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піні Ліщинська вже зовсім сором загубила продаючи у своїй аптеці вакціну для дітей, яку отримує від держави та благодійних фондів.
Відповісти
Якось прийшла з дитиною (був сильний удар головою, біль) до дільничного педіатра (час прийому у той день був з 11 до 14), просиділа годинку у черзі, лікар відразу направив до невропатолога, невропатолог пожурив мене чого ж так пізно прийшли ( майже обід) направив у обласну лікарню там ще близько години у черзі і .... коли нарешті потрапили до лікаря в дитини вже нічого не боліло ))) медицини творить чудеса))))
Відповісти
Ну,по суті, поліклініка права, правила писані для всіх, якщо мама хотіла іх обійти то потрібно було йти до приватників!
Відповісти
В облздрав звертатись треба з письмовою скаргою. Вони допомагають лікарям згадати про свій обов'язок. Повірте, помагає.
Відповісти
І що вас облздрав вашу дитину полікує, мабуть
Тут потрібно до педіатра,а не так як мама хоче...

Відповісти
Ждали на лапу. Дулю в саму пику дати.
Відповісти
Я б теж пішла до невропатолога з такими симптомами. Педіатр нічого ніколи толком не скаже. А поки направляти по інших спеціалістах то можна і недожити.
Відповісти
Є такі лікарі що жаліються на малу зарплату Але ж ви щось зроьіть хоч за те що ви вже отримуєте
Відповісти
А що це за відношення до лікарів/ в пику....../.Є протоколи за якими працюють медики. А пацієнтам потрібно дотримуватись вказівок лікарів, а не диктувати своі правила. Чомусь у приватниз закладах * права не качають*,заплативши немалі суми!!!!!
Відповісти
А я підтримую маму5річки. Скільки може тривати людська зверхність, постійна критика і нахабність. У кожній сфері ( в тому числі і в медицині) є якісь правила і порядки, і їх треба враховувати і поважати. Чому всі думають. що можна коли хочиш, як хочиш і де хочеш вдертись в кабінет лікаря! А якщо він відмовить - це ворог народу і треба негайно бігти і скаржитись. Майте повагу один до одного , і перше ніж критикувати когось - подивіться на СЕБЕ!!!
Відповісти
Головний лікар все вірно прокоментувала.Розумію і маму ,яка хвилювалась за дитину.Але не знаючи правил нема чого скаржитись.Хіба б невропатолог некоректно висловилась і то б це була її єдина вина.
Відповісти
Сором нервопатологам та педіатрам цієї поліклініки!Там зовсім не залишилося кваліфікованих спеціалістів!А про клятву,яку вони давали( Гіпократа),років 40 тому - вони вде давним давно забулися! Сидять у кабінетах,халати протирають!Дайте місце молодим!Можливо вони ще не забули клятву,яку давали)
Відповісти
А хтось знає про що говорить та клятва Гіпократа? Я читав, то зрозумів що цей Гіпократ не заповідав обслуговувати всіх хамів, наглих, самовпевнених і т.д. і т.п. І бідні ті молоді лікарі, які ще мають прийти і зустрітись з ТИМИ, хто при найменшому кривому слові відразу біжить в облздрав чи ще кудись і СКАРЖИТЬСЯ...
Відповісти
В таких випадках можна звертатись в дит обл лікарню на приймальне. Там оглянуть і потрібного спеціаліста викличуть з відділення і аналізи візьмуть і зроблять певні обстеження. Скільки разів з дітьми зверталась ніколи не відмовляли. Там люди просто роблять свою роботу, а не корчать з себе коронованих.
Відповісти
Я нагадаю деякі слова з клятви Гіпократа, якщо хтось забув:
Не лечи бесплатно, ибо если лечить бесплатно, рано или поздно тот, кого лечишь, перестает ценить свое здоровье, а тот, кто лечит, перестает ценить результаты своего труда…»
Відповісти
А чому безплатно лікують? Ми платимо податки,держава нараховує зарплату....чи це не винагорода за труд?
Відповісти
Мама5річки, цілком згідна. Перш як бігти в кабінет і звинувачувати у всьому лікаря, треба зателефонувати хоча б у реєстратуру і запитати як цей лікар приймає. Ніколи б не бігла до лікаря, минувши реєстратуру. Повинен бути порядок. А так- усім не догодиш. Одним добре- прийом по запису, іншим- по талонах. А дехто просто любить вдертись в кабінет. І в цьому ж зразу проявляється виховання
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні