Смерть на святвечір у Луцьку: про що мовчить поліція. ВІДЕО, РОЗСЛІДУВАННЯ

12
28
Смерть на святвечір у Луцьку: про що мовчить поліція. ВІДЕО, РОЗСЛІДУВАННЯ
Трагічну смерть 42-річної продавчині Ірини поліція вирішила пояснити просто: йшла, впала, померла...

Про інцидент, що трапився 6 січня на проспекті Молоді у Луцьку, видання "Волинь24" розповіло на ранок. Як стверджували очевидці події, жінку побили зловмисники. У важкому стані "швидка" доставила її в міську лікарню. Поліція факт побиття заперечила і заявила: жінка померла, бо впала... з висоти власного росту.

Що насправді трапилося у той вечір, з'ясовували журналісти "Волинь24".



Василь БІДУН, Аліна БЕКЕРУК, Людмила ЯВОРСЬКА (для відділу журналістських розслідувань «Волинь24»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
28

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особисто знала Іру..... біда страшна. Добре, що не всім байдуже. не дайте міліції закрити на все очі!!! Хай винних покарають. А винні - лікарі це точно
Відповісти
Чесно?)) Коли людину доставляють з розривом внутрішніх органів, то винні не лікарі, а той, хто побив
Відповісти
Це в Луцьку? Бандітскій Пітєр йопти
Відповісти
Я живу у Україні, де влади не має,
Де кожен, хто хоче, когось убиває,
Де крадуться мільярди і ціни зростають
І всі, хто при владі, народ обкрадають.
Де суду немає, а є тільки кара
Нема в тебе грошей - ти просто лошара
Відповісти
А чого б ні. Зачепилась за свою ногу впала і все, вбилася. Бойовик по-українськи. Хтось мабуть вже так падав? Не паплюжте людину, а заодно і себе, поліцію. Специ.
Відповісти
Якби це сталося з родичем працівника органів чи впливового посадовця, то рили б так, щоб пилюка стояла. А так, звиняйте, холопам істина не положена. Сумніваюсь, чи вистачило у слідчого бажання як слід опитати особу, що викликала швидку та оглянути камери довколишніх закладів.
Відповісти
Сомалі
Відповісти
Дуже багато дивного - подруга, чувак, що її знайшов, лікарі взагалі окрема тема...Навіть якщо вона була п'яна, чого ви її не нормально не оглянули і не діагностували розрив селезінки?!Що значить, хай проспиться?!За яйця брати всіх!!!Розголос - це єдине, чим можна щось доказувати!
Відповісти
До речі - в новинах говорили, що розшукують жінку на червоному авто. Як свідка, вона зупинилась і надавала допомогу. Пошукайте по новинах.
Відповісти
Розрив селезінки вперше з'являється в статті з посиланням на власкора. Хто цей власкор невідомо. Як він з'ясував що в жінки розірвана селезінка ще до судмедекспертизи? І все розслідування крутиться навколо того, що ніхто не підтвердив розрив селезінки (жінка не поскаржилась медикам, і у висновку судмедекспертів цього немає). Погоджуюсь що в цій справі є неспівпадіння. Але дивує те, що вихідна інформація береться зі статті, де не вказано джерела інформації і ці вихідні дані ( розрив селезінки) не піддаються сумніву. Причому в цій же статті пише, що жінку побили, а у відео прозоро натякається на те, що була ДТП, а версія побиття не розглядається взагалі.
Відповісти
Я так зрозумів з телефонної розмови сестри, що вона бачила пацієнтку в нейрохіругії. То чомуж сестра тоді не підняла галас ? А тому, що мабуть все було не зовсім так!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні