На вулиці у центрі Луцька реконструюють освітлення за 200 тисяч гривень

0
5
На вулиці у центрі Луцька реконструюють освітлення за 200 тисяч гривень
На реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на вулиці Потапова у Луцьку витратять цьогоріч понад 200 тисяч гривень.

Як йдеться у договорі, укладеному 1 лютого між департаментом житлово-комунального господарства міськради та КП «Луцьке електротехнічне підприємство Луцьксвітло», договірна вартість робіт становить 221,262 тисячі гривень. Виконати роботи підрядник зобов’язаний до 31 грудня. Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

За рахунок коштів бюджету розвитку в 2018 році у Луцьку планують здійснити реконструкцію та будівництво мереж зовнішнього освітлення міста на загальну суму три мільйони гривень.

Так, на будівництво мереж зовнішнього освітлення спрямують мільйон гривень, на реконструкцію – 1,5 мільйона, на реконструкцію мереж освітлення пішохідних переходів – 0,5 мільйона.

Відповідно до затвердженої програми економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2018-2019 роки, передбачене запровадження автоматизованого управління керування світлофорними об’єктами та зовнішнім освітленням.

Відповідно до програми розвитку дорожнього господарства міста Луцька на 2018-2020 роки, на влаштування зовнішнього освітлення в місцях, де воно відсутнє у 2019 році планують витратити 4 мільйони гривень, у 2020-му – 5 мільйонів.

На заміну світильників із лампами розжарювання (400 Вт) на сучасні енергозберігаючі (75 Вт) та заміну старих електропроводів без ізоляції, що часто виходять з ладу, на самонесучий ізольований провід, у 2018-2020 роках планують витратити відповідно 3,4 та 5 мільйонів гривень.

На будівництво центрального пункту керування та підключення до нього світлофорних об’єктів та шаф управління зовнішнім освітленням, як йдеться у програмі, у 2018 році потрібно мільйон гривень, у 2019-му – 8 мільйонів, у 2020-му – 5 мільйонів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні