Авто на «бляхах», які купують волиняни, усе частіше виявляються краденими

1
0
Авто на «бляхах», які купують волиняни, усе частіше виявляються краденими
На автомобільному майданчику Ратнівського райвідділу поліції перебуває сім авто на іноземній реєстрації, які за базою даних Інтерполу знаходяться у міжнародному розшуку. З них два — вилучені у січні нинішнього року, а «найстаріший» автомобіль знаходиться на майданчику ще з весни минулого року.

Про це повідомляє видання Ратнівщина.

Загалом останнім часом кількість затриманих авто на «бляхах» збільшується, і їхнім українським господарям здебільшого доводиться розпрощатися з ними.

За інформацією працівників райвідділу поліції, відтоді, як пункт пропуску «Доманове» підключено до системи Інтерполу, зафіксовані непоодинокі випадки виявлення автомобілів на іноземній реєстрації, які за базою даних Інтерполу знаходяться у міжнародному розшуку.

Минуло року виявили та вилучили дев'ять таких авто, і вже з початку нинішнього року — два.

Про ці факти прикордонники щоразу повідомляють чергового Укрбюро Інтерполу і передають авто працівникам поліції до вирішення питання про повернення їх законним власникам.

За інформацією поліції, чотири вилучених авто повернуто їхнім українським власникам. Одне з них значилося як викрадене у Росії, три інших — у Польщі.

Українські власники вилучених автомобілів звернулися до дійсних, закордонних, власників, і ті забрали заяви про викрадення авто.

Таким чином ці авто уже не значилися у базі даних Інтерполу як викрадені.

По інших семи автомобілях, які на майданчику, справи не завершені. Ці автомобілі значаться як викрадені у Чехії, Словаччині, Німеччині, Болгарії та Польщі.

Нагадаємо, 4 лютого у Луцьку власники машин на єврономерах провели автопробіг, вимагаючи у влади доступної ціни на розмитнення машин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не набридло ще мусолити одну тему? Вже тошнить від тих блях! То мітинги то втеча з ДТП то вже крадені, може влада нарешті подумає і про законослухняних людей?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні