«Кумів у мене тут нема», - головний прокурор Волині

0
4
«Кумів у мене тут нема», - головний прокурор Волині
Головний прокурор Волині Максим Киричук вважає, що на керівних посадах в області повинні працювати «сторонні люди».

Мовляв вони можуть зберегти об’єктивність, - розповів він в інтерв’ю ВолиньPost.

«У нашій слов’янській свідомості кум, брат, сват, сестра, добрий товариш породжують якусь певну необ’єктивність. Ви ж розумієте, це менталітет наш слов’янський – «як не допомогти своєму кумові, я ж не можу цього не зробити, я зобов’язаний допомогти душею і тілом», - зауважив правоохоронець.

«Тому моє бачення: на кожній керівній посаді в області має бути стороння людина, яка могла би по-іншому подивитись на певні відносини, через іншу призму. Кумів у мене тут нема, друзів теж, а колеги по роботі – об’єктивно до них ставлюсь, вони до мене також, суто робочий процес, нічого більше», - наголосив Максим Киричук.

Посадовець розповів, що його призначили головним прокурором області на п’ять років, однак прокурори рідко працюють стільки часу на одному місці.

«Якщо мою роботу керівництво визнає задовільною, до мене буде довіра, то, звичайно, я буду працювати тут. Якщо буде якесь інше бачення – буду, можливо, десь в іншому місці», - зазначив Максим Киричук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні