Адвокат Сорокопуд взяв хабар, - волинський прокурор

5
0
Адвокат Сорокопуд взяв хабар, - волинський прокурор
Прокурор Волинської області Максим Киричук розповів, що прокуратура зібрала достатньо доказів і вважає, що адвокат Микола Сорокопуд взяв хабара.

Він також повідомив, що адвокату "світить" від від п’яти до десяти років ув’язнення, - пише ВолиньPost.

Нагадаємо, у вересні 2017 року луцького адвоката Миколу Сорокопуда затримали при отриманні грошової винагороди за успішну здачу тестів для отримання посвідчення адвоката. Разом із Миколою Сорокопудом затримали адвоката із Володимира-Волинського Миколу Омелянюка.

"Досудове розслідування завершене. Там було двоє підозрюваних. Орган досудового розслідування, прокуратура зібрала достатньо доказів і вважає, що вони вчинили злочин", - каже адвокат.

"Підозрювані ознайомлюються з матеріалами кримінального провадження. Як тільки ознайомляться, обвинувальний акт буде скеровано до суду. І суд поставить остаточну крапку в цьому процесі. Їх звинувачують в отриманні неправомірної вигоди групою осіб", - зазначив Максим Киричук.

"За вчинення злочину за статтею 368 (частина 3) Кримінального кодексу України передбачений реальний термін покарання – строк ув’язнення від п’яти до десяти років", - додав прокурор Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біда яка всій прогресивній спільноті! Але скільки треба-стільки і будемо чекати. Хоч 20 років!
Відповісти
Курчат по осені рахують. Дочекайтеся того, що скаже суд.
Відповісти
Наші ще не в такі ситуації попадали і сухими виходили з води.І Микола вийде.Надіюсь,що він давно вже порішав з потрібними людьми.І ДРУЖИНА!!! то ХТО?!!!
Відповісти
А хто дружина?! Нажимає кнопки по команді або взагалі не голосує, бо так треба політраді УКРОПУ! Хіба, що укроп зільє вибори мера на користь влади і то навряд чи. Не такий вже Микола статусний чоловік, щоб його обміняти на на ціле місто.
Відповісти
Чого його відпустили?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні