--> Волинянин розповів, як відкрив популярну піцерію в Італії. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин розповів, як відкрив популярну піцерію в Італії. ВІДЕО

1
-1
Волинянин розповів, як відкрив популярну піцерію в Італії. ВІДЕО
Андрій Злотко, який родом з села Іваничі Волинської області, є власником ресторану в Італії.

Андрій Злотко поїхав до Італії простим заробітчанином, а зараз керує власною піцерією та судить кулінарні змагання, - йдеться в сюжеті ТСН.

Андрієві 32 роки. Він народився та виріс у невеличкому селищі Іваничі. У 18 років, аби підзаробити, він поїхав до Італії, де вже працювали його мама та сестра. Він спочатку збирав горіхи, був столяром й електриком, згодом став підсобним робітником у піцерії. Одного разу шеф-кухар, титулований італійський піцайоло, запропонував йому спробувати себе на кухні. Чотири роки тому Андрій наважився піти з місця роботи і заснувати власний бізнес.

"Ми робили усе з жінкою разом. Півтора року самі робили, у нас не було нікого, з ранку до вечора. Допомогла підтримка. Оце і допомогло, що разом", - розповідає Злотко.

Дружина Андрія - Яна - досі працює із ним. Вони познайомилися ще в рідних Іваничах, а одружилися вже в Італії. Тут у подружжя народилися два сини Крістіан та Даніель.

Українець стверджує, що його успіх залежить не лише від працьовитості, а й від постійного удосконалення своїх знань. Тому він часто бере участь у змаганнях та інколи судить конкурси піцайол.

Найбільша Андрієва гордість - тісто піци: свій рецепт він навіть запатентував. Завдяки йому піца легка, каже Андрій.

Зупинятися на досягнутому він не збирається й хоче розвивати бізнес далі. Також мріє відкрити такий заклад в Україні, аби справжню італійську піцу могли куштувати й на батьківщині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке вращення, що в Україні ніхто піцерії не відкриває ?... Хай краще розкаже скільки кредитів набрав, і буде відробляти до кінця життя.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні