Під Луцьком маршрутка збила пішохода, чоловік - у комі

1
0
Під Луцьком маршрутка збила пішохода, чоловік - у комі
У селі Липини під Луцьком маршрутка збила 65-річного пішохода. З численними переломами чоловік перебуває у реанімації.

Аварія трапилась у суботу, 3 січня, на вулиці Шевченка, орієнтовно о 18-19 годині, - пише Юлія Смідюк на сторінці "Теревені про Луцьк "у Фейсбуці.

У коментарі "Волинь24" жінка розповіла, що потерпілий - її дядько. Він має проблеми з ногами, тому повільно ходить.

Зі слів свідків, маршрутка 9а зачепила чоловіка дзеркалом. Проте, з огляду на травми, водій гнався на шаленій швидкості.

У потерпілого - переломи грудної клітки в кількох місцях і роздроблена ліва півкуля голови. Наразі чоловік перебуває у комі.

Юлія Смідюк просить відгукнутися усіх, хто був свідком аварії.

"Потерпілий знаходиться в реанімаціі, в критичному стані. Водій та слідчі не звязувалися з родиною, щоб пояснити ситуацію. Також дуже потрібні донори. Тел.0501483341", - пише жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрий день. Співчуваб що трапилась прикра пригода з вашим дядьком. Але я нераз проїзджаю також по вул. Шевченка і неодноразово натрапляв на того чоловіка. Вибачте мені але людина з такими проблемами зі здоровям НЕ ПОВИННА сама ходити в магазин або ще куди небудь. Що до маршрутника він винний частково, бо знає кожен водій що в мрячну погоду дуже погана видимість. А той чоловік, я впевнений , був без світлоповертаючих стрічок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні