--> У Луцьку через автопробіг «бляхарів» утворився затор | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку через автопробіг «бляхарів» утворився затор

22
-5
У Луцьку через автопробіг «бляхарів» утворився затор
У Луцьку через автопробіг водіїв на єврономерах на дорозі утворився затор.

Нагадаємо, у неділю, 4 лютого, о 14:00 власники машин на єврономерах зібрались на автопробіг вимагаючи у влади доступної ціни на розмитнення машин.

За словами очевидців, автомобілі перекрили рух на вулицю Возз'єднання. У колоні автівок - не менше 200 учасників. Серед них - машини і на українській реєстрації.

Учасники акції рухались від ТЦ "Епіцентр" до проспекту Відродження, через проспект Соборності до центру міста. Станом на 15:30 рушили у сторону Київського майдану.

Нагадаємо, це не перший страйк власників автомобілів на іноземній реєстрації. У травні 2017 року у Луцьку власники автівок долучились до всеукраїнського автопробігу, організованого на підтримку цивілізованого ринку автомобілів в Україні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і де ви затори бачили. Було більше 300 автівок і не тільки на єврономерах. Марш пройшов досить толерантно та без ексцесів. Доречі з керівництва області ніхто так на зумтріч і не пртйшов!
Відповісти
А кому ви потрібні щоб до вас приходити? Стадо хитрожопих.
Відповісти
Троль, ти дуже комусь потрібний, далі їзди на задеосі зібраному в кацапстані, а Васадзе і Южаніна хай мерси розмитнюють і податки по 2 млн платять і ржуть з тебе придурка, за дюдину тебе не рахують бо ти є раб для них.
Відповісти
У вихідний всі якраз сиділи у облраді, бо "бляхарі" страйкували.
Відповісти
Волинь 24, що ви верзете, які кроків! Всі їхали згідно дорожніх правил, на червоне - ні, пішоходів - пропускали, та й весілля випустили з другорядної!
Відповісти
Ти відео в фейсбуці подивись, чесний ти наш. Краще лопати взяли та сніг повідкидали.
Відповісти
Поліцаї мали це робити, акція була узгоджена з владою та поліцією, це право громадян на мирні зібрання. Поліцаї не приїхали, як завжди. От люди, щоб проїхала колона і не було дтп, самі рух і регулювали, що в цьому поганого. Нема влади, народ сам бере її у свої руки. Народ і є джерело влади чи не так.
Відповісти
Гранату туди зразу треба було
Відповісти
Здоровому глузду ще б розуму, яку гранату, люди кругом ти шо неповносправний. Пий зеленку.
Відповісти
Цілих 200 машин було. То це нехіла така частина жителів 200тисячного міста! Треба йти їм на поступки)))
Відповісти
Бачив пробіг на перехресті по пр. Волі. Автівки на світлофорі зупинилися, правил не порушували. А розтаможку треба зробити нормальну, доступну для людей.
Відповісти
Вчора проїздив Володимиром, ввечері. На заправці, якраз коли вже добре мів сніг, коли я мирно, нікого не чіпаючи заправлявся, закотило 2 БМВ на євробляхах з яких вивалили декілька смаркачів і почали витворяти бєзпрєдєл на заправці. Пасажири, явно не тверезі, почали носитися по всій заправці, а тих 2 горе водія почали дрифтувати поміж колонками і моєю машиною. На мої зауваження та зауваження оператора колонки їм було, вибачте, НАСРАТИ. Добре хоч нікого не збили і нічого не рознесли. Потім повпригували в свої євробляхи і поперли з тим же дрифтом вже тільки по дорозі.
Відповісти
"Бляхарі" стоять на порозі грандіозного "шухера"!
Відповісти
Нелюблю бляхарів, але клоунів і на укр номерах вистачає, хтось знає чий то білий Ленд Крузер 200 з номерним знаком всі сімки? поведінку водія можна назвати-вавка в голові!!!
Відповісти
На українських номерах менше придурків? Питання не в номерах, а в людях і в тому що в тих головах робиться.
Відповісти
Повністю підтримую такі акції, треба щоб влада рила від корита відсунула, почула простих людей. Бегзин, продукти, квартплата як в європі, а розмитнення як на Кубі. Дайте людям можливість придбати ту машину, вона плтрібна для сімей, вони не від хорошого життя ту розтаможку просять. Почуйте народ, вже так було, що колись його провгнорували. Не будьте наступні.
Відповісти
Хитропопі !
Відповісти
Не потрібно осуджувати всіх одинаково. Якщо хтось і витворяє бог зна що ,то не може бути так що всі що їздять на євробляхах такі ж самі. На українській реєстрації теж є що витворяють бог знає що на дорогах. Я нікого неосужую ,а просто потрібно їздити без попушень і знати правила дорожнього руху. Всі ми люди . І я підтримую активістів. Ніхто некаже ,що проти розмитнення ,але зробіть його по людські. У європі їздять ліпше як на Україні. Принаймі елементарне сів в машину і пристебнувся а в нас і цього не роблять багато хто.
Відповісти
Зібралося стадо халявщиків - беззаконня вів
Відповісти
На заправці чув розмову двох бляхарів:" ти свою поженеш на кордон,щоб продовжити на рік?відповідь другого:"я що,дурак їхати і платити..зараз половина блях в городі їздить без продовження на рік і страховок."отака нормальна україно-бляшна розсудливість.не дай Бог,щоб таке бидло вилетіло в мою машину.не знайдеш крайнього..
Відповісти
Не вірю, у вас вже слухові та зорові галюцинації від тих єврономерів. Щось нагадує хлопчика в трусиках розіп'ятого, який маразм
Відповісти
Скопіюйте коментар від Лисого " Цілих 200 машин було. То це нехіла така частина жителів 200тисячного міста! Треба йти їм на поступки))) " і побачите що він є на різних ресурсах. Аналогічний. Так працюють проплачені провладні тролі. Вони завтра і Вас підставлять за 30 копійок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні