«Я знаю, що хочу бути поляком», - футболіст з Ковеля

6
-2
«Я знаю, що хочу бути поляком», - футболіст з Ковеля
Футболіст Тарас Романчук заявив, що хоче отримати польське громадянство та грати за команду Польщі.

Про це пише Przeglad Sportowy.

"Я не знаю, коли отримаю польське громадянство, і чи взагалі це станеться. Однак я знаю, що хочу бути поляком", - заявив спортсмен.

А також додав - документи, які підтверджують його польське коріння зібрані. Рік тому подані на перевірку.

За словами Тараса Романчука, його бабуся народилась у Влодаві 1939 року, за кілька місяців до початку війни. Відтак, у хлопця є польське коріння. Якщо він отримає громадянство Польщі, то теоретично може грати за їхню збірну з футболу.

"Деякі люди в Україні, можливо, не люблять те, що я роблю, але це моє рішення. Головне - що думаю я і мої родичі. Ніхто в Україні не заборонить мені стати поляком", – резюмує футболіст.

Довідково:

Тарас Романчук народився у Ковелі на Волині. З 2004 по 2005 грав у юнацькому футбольному клубі "Ковель". У 2005 змагався за аматорський футбольний клуб з Володимира "БРВ-ВІК". З 2006 по 2008 повернувся до ФК "Ковель". З липня 2014 року виступає за команду Екстракласи «Ягеллонія» (польський футбольний клуб).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та хай хоч хоче стати тринідад-і-табагцем....тоже мені "звєзда" футбола)))
Відповісти
Одним більше, одним менше...яка різниця.
Відповісти
А африканцем не хочеш бути? Патріот...
Відповісти
Мав повне право змінити своє громадянство. Його рішення. Навіщо осуджувати і писати за патріотизм?
Відповісти
Молодець треба думати про завтрашній день, що треба створювати сімью, здобувати освіту, вчити та ставити на ноги дітей та доглядати батьків ... А там де правлять "БАРИГИ", можна тільки заробити геморой і подохнути і за це ще візьмуть с тебе гроші ...
Відповісти
Раніше такі як цей Тарас пхались в місто і хотіли бути "гарадскімі", зараз пхаються польщу... Поляків вже тошнить від таких співвідчизників, називають вони таких "пся крев"... яка вічно кудись нагло лізе, забувши витягти з трусів блок цигарок..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні