«Це непросте місто» – головний патрульний Ковеля

1
-5
«Це непросте місто» – головний патрульний Ковеля
Керівник відділу патрульної поліції Ковеля Тарас Михалко вважає, що Ковель – це «непросте місто, але патрульні готові наводити в ньому порядок.

«Ковель – це непросте місто. Тут багато транспортних засобів, неподалік кордон. Уже є чимало повідомлень, яким місцям необхідно приділяти посилену увагу. І ми готові наводити тут порядок», - цитує Тараса Михалка прес-служба Патрульної поліції Волині.

Тарасові Михалку – 34 роки. Він – майор поліції, раніше працював старшим інспектором з особливих доручень УПП у Волинській області.

Нагадаємо, у суботу 3 лютого о 20:00 у Ковелі почала працювати патрульна поліція.

Ковель став 34-им містом України, де запрацювали патрульні поліцейські.

«Кожної зміни на службу заступатимуть у середньому 5-6 екіпажів патрульної поліції. Головні їхні функції – запобігання вуличній злочинності, стеження за безпекою дорожнього руху, реагування на виклики з лінії 102», - розповів Тарас Михалко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: З гібридами й міні-вертольотом: як у Ковелі зустрічали нових патрульних
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СТРУНКО!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні