Течія вирвала Романа із рук дітей, які його рятували: подробиці смерті хлопчика на Стиру

4
0
Течія вирвала Романа із рук дітей, які його рятували: подробиці смерті хлопчика на Стиру
На річці Стир група підлітків вирішила перевірити кригу на річці на міцність. Та один із хлопців несподівано провалився і пішов під воду.

Друзі кинулися допомогати, але течія буквально вирвала Романа із рук тих, хто намагався допомогти, - йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

"Течія понесла його. Дитина пробувала сама допливсти до берега, але сильна течія забрала його під лід", - каже керівник водолазної групи ДСНС Волинської області Іван Шевчук.

Через слабку видимість під водою водолази змушені працювати майже наосліп. пошуки ускладнює також сильна течія і захаращеність річки.

"В річці і дерева повалені, і захаращеність, тому це ускладнює пошукові роботи. Лід на річці покритий снігом, тому видімість майже нульова", - каже водолаз.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Батьки попросили волонтерів знайти тіло сина у Стиру

Дитину шукатимуть, доки не знайдуть. Обставини трагедії розслідує поліція. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Луцьку на річці Стир у суботу, 27 січня хлопчик провалився під кригу. Пошукові роботи розпочались у той же день, однак знайти підлітка не вдалось.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Співчуваю родині. Дай бог їм терпіння і здоров'я пережити втрату.
Відповісти
Сумуємо разом з родиною...
Відповісти
Співчуття...
Відповісти
Важко втратити ось так дитину
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні