На Волині водій вигнав дівчину-пільговика з автобуса, бо «шеф заборонив»

21
-6
На Волині водій вигнав дівчину-пільговика з автобуса, бо «шеф заборонив»
На Волині водій вигнав 17-річну дівчину з пільговим квитком з автобуса "Луцьк – Червоноград".

Інцидент трапився у середу 31 січня, - пишуть Волинські новини.

Багатодітний батько, лучанин Володимир Кравчук розповів, що його 17-річну доньку Вікторію, незважаючи на завчасу придбаний у касі автостанції пільговий квиток, водій вигнав із автобуса, аргументувавши свій вчинок тим, що «шеф заборонив йому брати пільговиків».

«Моя донька мала їхати до бабусі, яка живе в Усичах. Оскільки квиток на автостанції до Усич не продають, вона взяла до Торчина. Дитина сіла в автобус, а водій взяв і вигнав її», – обурюється чоловік.

Він поділився, що з таким ставленням його діти стикаються не вперше. Так, цієї зими його менших дітей (9 і 11 років) також ще на автостанції відмовилися перевозити по пільгових квитках – водій просто не впустив їх до автобуса.

«Мій батько вже ходив і навіть заяву писав. Але на автостанції сказали, що не мають впливу на перевізників. Але як так: автостанція продає квиток, а водії виганяють? Я вважаю, що це автостанція винна, і що йдеться про повне ігнорування законів. Водії відмовляються возити пільговиків, натомість набирають людей по дорозі, яким не роздають квитки», – зазначив Володимир Кравчук.

Він додав, що така ситуація ображає його. «Справа – не в грошах. Хіба це допустимо, при всіх накричати на дівчинку й вигнати її з автобуса? Ну, то вже повісь табличку: не вожу пільговиків».

У ПП «Транспаксервіс», яке обслуговує маршрут Луцьк – Червоноград, своєю чергою, зазначили, що водій не міг просто так вигнати пасажира.

Диспетчерка підприємства пояснила, що, оскільки різницю вартості між пільговим і звичайним квитком перевізнику ніхто не компенсовує, вони встановили ліміт на пільгові перевезення – три особи; і відповідне оголошення є в салоні автобуса.

«Першочергово ми перевозимо бійців АТО та членів сім’ї загиблого. Не може бути, щоб водій вигнав пасажира, напевно він просто попросив доплатити за проїзд. Ми повинні розуміти, що держава не фінансує пільгові перевезення, а автостанція, продаючи квитки, зацікавлена в отриманні страхового збору, решта – це проблеми перевізника», – сказала диспетчерка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є дуже мудра приказка:" В нашої доці,як не в сраці,то в поці".Те,що в цій ситуації.Один на одного спихає,а винних нема.А дівчина морально пригнічена,як дебілом водієм,так і працівниками автостанції.
Відповісти
Бо нема чого купляти пільговий квиток! То не буде пригнічена, нехай татові і мамі подякує що коли робили то не знали чи мати муть на квиток дати гроші
Відповісти
То вигнати тих, хто не відшкодовує квитки пільговикам а тільки бреше -слабо? А дитину - то можна?
Відповісти
Директор Транспаксервісу Яцишин.І цим все сказано.Той хапуга за гривню горобця в полі фуфайкою загонить.Ох і жаднюче стерво
Відповісти
Зажерлися...
Відповісти
Така мудра приказка, як і ви. Явно не дружите з головою.
Відповісти
Скупий платить двічі. Так буде і яцишину. Бог його покарає за дітей.
Відповісти
в колективі працює і забезпечує сімї більше ста людей. Вони мають змогу годувати своїх дітей і платити податки в цій державі. Тому Яцишину низька дяка за роботу в цей не простий час. А ЛУЧАНКУ БОГ точно покарає. Такий тип, крім прокльонів, нічого не знає і не вміє.
Відповісти
Таким як ти засранцям я подарував можливість вибирати і думати. Заробиш хоча б легально гривню, то тільки тоді на широкий загал будеш коментувати
Відповісти
Причому твій колектив до дітей, які беруть квиток по пільгах, встановлених державою. А прокльони візьми собі до подяки яцишину. Для вас завжди час не простий, а от як вигнали дітей, зразу стало краще. Невдахи...
Відповісти
"шеф заборонив"... А взагалі він вміє читати українські закони? Чи він китаєць? Може він краще приведе свої маршрутки до належного стану. Робіть добро людям і не пошкодуєш.
Відповісти
А чого хоч один з вас той що має час так багато писати не візьме кредит не купе автобус і не попробує возити пільговиків! Це як дійде до своєї кишені то хочеться бачити як буде тоді співати ! І це зовсім не дитина! 17 років! Цікаво побачити посвідчення цієї дитини, може воно і не дійсне а куплене як сотні таких сьогодні!
Відповісти
Дякуй богу, що маєш роботу і можеш забезпечити сім'ю. А може та дитина не має грошей. Ми ж люди, а не звірі, щоб гризти один одного. Покайтеся і будьте людьми. В нас і так біди вистачає...
Відповісти
Справді люди будьмо добрішими! Посміхайтесь більше! Не треба їсти один одного! Але ж ми Українці ми мусимо їсти бо така натура ! І думаю тут батько не мудрий виставив себе на посміховисько і дорослу дитину це перше, негативу і злості не лише водієві і перевізнику а собі теж набрався, і все за 20 грн? Я б краще на місці батька набрала перевізника і вияснила усі моменти, то більше користі було б , Тим більше власник жорсткий але адекватний ? І що з тої переписки кому полегшало
Відповісти
То йди на іншу роботу, якщо тобі не вигідно. Ви звикли, щоб були повні кишені, от тоді вам добре. Але в бізнесі не буває все гладко. Однак маршрутчики заробляють не погано.
Відповісти
Вина у всьому держава. Олігархи кинули на виживання всіх. Один не має зарплати, другому не оплачують пільги. Живіть як хочете, гризіть один одного, а вони відпочивають на островах. І коли ми їх позбудемося!
Відповісти
То йди на іншу роботу, якщо тобі не вигідно. Ви звикли, щоб були повні кишені, от тоді вам добре. Але в бізнесі не буває все гладко. Однак маршрутчики заробляють не погано.
Відповісти
В тебе що гарячка?
Відповісти
Ото правильно сказав Йолоп ,візьми кредит ,купи машину та вози тих дівах,які мають пільги.А вони катаються собі, бо задарма.Чому моїй дитині не дають задарма квитка? Чим гірша моя дитина? Бо я працюю і плачу податки. Народжували дітей, а виховувати повинна держава, а держава це ми.І вона не хоче цього робити,а ми також.Бо не повинні давати гроші цим людям,які не думають головами.Відмініть ці пільги,перестаньте платити цим людям гроші, які не хочуть утримувати своїх дітей.Це наші гроші, які ми платимо податки.Хай ідуть і працюють та платять податки.Хоч одна ця мама працювала і платила податки.Ні,за що питається її пільги. Вона пенсії буде мати більше,ніж людина, яка пропрацювала 50 років.Давайте будемо вся народжувати по 5-10 дітей,хто працювати буде,хто платити податки буде на людей.Дістали.
Відповісти
Дітей може бути в батьків стільки, скільки вони хочуть. Але якщо є пільги, то чому ними не скористатися? І якщо чиясь дитина не має пільг, то причому та дитина, якій пільги по закону. А маршрутку в кредит нехай купляє той, кому вона потрібна. От так. Не будьте дуже мудрі.
Відповісти
Для всіх працюючих. Дєд сформулював дуже вдало класичну позицію справжнього люмпена. Так що Ви дурні і дальше працюйте а вони будуть користуватись пільгами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні