На Волині селяни самотужки ремонтують дорогу

1
21
На Волині селяни самотужки ремонтують дорогу
У селі Воєгоща Камінь-Каширського району місцеві мешканці, втомившись роками чекати виконання обіцянок від влади, самостійно ремонтують дороги.

Селяни "скинулись" грошима на ремонт доріг, закупили потрібні матеріали, залучили всю техніку, - пише "Волинь нова".

місцевим мешканцям вдалося відремонтувати майже всі вулиці населеного пункту, а також прокласти кілька нових автодоріг. Тепер воєгощанці стараються постійно підтримувати їх у належному стані, чи не щотижня грейдерують шляхи.

"Кілька років тому через величезні і глибокі баюри центральною вулицею їхати було страшно, бо така поїздка для автовласника запросто могла завершитися загубленим колесом або побитою підвіскою. Минали центр села і маршрутки. Доїжджали до зупинки, що за три кілометри звідціль, і розверталися. Тому щораз нам доводилось прямувати туди пішки. Наразі дорога приведена до нормального стану. Відзначають зміни і перевізники, які почали частіше направляти у село свої автобуси", – каже селянин Віктор Чмух.

Як відзначає селянин, маючи свою техніку, селянам не лише вдається самотужки виконувати якісний ремонт доріг, а й значно економити при цьому.

"Останній раз, коли наймали автодорівський грейдер, заплатили за півтора дня роботи майже 10 тисяч гривень. Зараз, аби здійснити грейдерування всіх вулиць, нам достатньо… 1500 гривень. Підрахували, що за рік на обслуговування грейдера (зокрема пальне) пішло лише 17 тисяч гривень", - розповів чоловік.

Олександр ПРИЙМАК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і що тепер скажете,мирка-дирка? Навіщо ви там на тій посаді? Гнати в шию!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні