--> Сашка Положинського хотіли взяти у судді Х-Фактора | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сашка Положинського хотіли взяти у судді Х-Фактора

0
5
Сашка Положинського хотіли взяти у судді Х-Фактора
Лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський розповів, що проходив кастинг на посаду члена журі "Х-фактора".

Співак розповів, що його не затвердили на рівні вищого керівництва каналу СТБ, - зазначив чоловік в онлайн чаті з "Главредом".

"З того часу повторних пропозицій, зрозуміло, не надходило. У минулому році я був ведучим авторської програми на каналі М2, якої вже немає, на жаль, і проходив співбесіду на якусь програму на "Новому каналі", куди мене теж не взяли", - розповів Сашко Положинський.

Співак стверджує, що ймовірність побачити його в ролі телевізійного ведучого чи судді одного із телевізійних конкурсів дуже невелика.

"Лишається варіантів не так багато — з "1+1" у мене ніколи не було особливо теплих стосунків, за винятком періодичних візитів на "Сніданок", - ділиться досвідом Положинський.

"Є кілька каналів, на які мене не покличуть працювати зі зрозумілих, умовно кажучи, ідеологічних причин. Ну, хіба знову в цьому році покличуть відбирати фіналістів "Хіт-конвеєра" на М2, чого мені би. звісно, хотілося, бо там за короткий час можна побачити багато цікавих українських артистів і почути багато класних нових пісень", - додав співак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні