У Луцьку перевірять стан маршруток

1
2
У Луцьку перевірять стан маршруток
У Луцьку створили комісію, яка перевірить стан міських маршруток.

Відповідне розпорядження підписав секретар Луцькради Григорій Пустовіт.

Комісія повинна перевірити транспорт перевізників КП "Луцьке підприємство електротранспорту", підприємців Тимощука М.С., Зарецької Л.С., Коровіцького А.Л., Ореховського П.О.

Огляд мають розпочати 12 березня і завершити 6 квітня.

До складу комісії увійшли перший заступник міського голови Григорій Недопад, начальник управління транспорту та зв'язку Віктор Кукішев, завідувач сектору зв'язку та інформаційних систем управління транспорту та зв'язку Володимир Мацьків, головний спеціаліст сектору зв'язку та інформаційних систем управління транспорту та зв'язку Євгеній Бірюков, начальник відділу охорони праці управління з питань праці Володимир Чепурний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Існує тендер і міській раді і відділу зв'язку та транспорту очолює хабарем Миронюк.Всі маршрутку проходять технічний огляд по технічному паспорті поломані, несправні всі проходять щоб водити Лучан.Лідером по ДТП аваріях з потерпілими з ПрАт ЛУЦЬКЕ АТП
10701 юридична адреса вулиця Зв'язківців ,1 най більше аварій серед П еревізників.Для таких міліцінтів поліцей ських витраті всі водії.А закон гласить що винуватець власник джерела підвищеної небезпеки тобто підприємство стаття 1187 цивільного кодексу України.2.Всі маршруток через штрафну площадці і технічний огляд при понятих провести заставити власників перевізників ремонтувати транспорт для Лучан.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні