--> Визначили оптимальний зріст чоловіка і жінки для щасливих стосунків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Визначили оптимальний зріст чоловіка і жінки для щасливих стосунків

6
2
Визначили оптимальний зріст чоловіка і жінки для щасливих стосунків
Американські вчені з'ясували, який зріст чоловіків і жінок є оптимальним для створення щасливих стосунків і міцної родини.

Зокрема, вченим вдалося з'ясувати, що існує кореляція між зростом партнерів і рівнем щастя у відносинах, - пише Maxim.

У новому дослідженні взяли участь понад 8 тисяч представників сильної і слабкої статі. Вчені ставили учасникам експерименту питання про їхній рівень задоволеності відносинами з партнером, а також заміряли їх зріст.

Аналіз даних показав, що, чим вище був зріст чоловіка в порівнянні з жінкою, тим щасливіше були відносини партнерів.

Таким чином, за даними авторів дослідження, в щасливих і гармонійних відносинах чоловік повинен бути вище своєї коханої. При цьому, вчені додали, що чим більша різниця в зрості партнерів - тим вище рівень задоволеності відносинами і шлюбом.

Фахівці пояснюють це законами біології, адже, згідно з однією з теорій, чим більше зріст чоловіка - тим вище його статус репродуктивного успіху. Крім того, на підсвідомому рівні жінки асоціюють чоловіків високого зросту з надійністю і захищеністю, додають психологи.

Раніше вчені з'ясували, що жінки віддають перевагу вищим за себе чоловікам і вважають, що партнер повинен бути вище в середньому на 20 см.

Своєю чергою, чоловіки віддають перевагу жінкам, які нижче їх на 8-10 см. Виходячи з відповідей 50 тисяч респондентів, вчені вивели середній показник «ідеального» зросту: для жінок він становив 173 см, а для чоловіків - 188 см.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виходячи з висновків китайці всі нещасливі....? Дурня повна,фігньою панове-вчені ви маєтеся!
Відповісти
В ліжку всі рівні. А щастя залежить від матеріального достатку і від товщини-довжини члена. І ще від того, чи вміють ним користуватись.
Відповісти
Найбільш популярні і затребувані жінки зростом 160-170 сантиметрів. У них все гармонійне. Вище 180 см- це коні-ваговози для перевезення габаритних вантажів. Ще їх можна використати на украдці асфальту, піднесення шпал при реконструкції залізниці тощо.
Відповісти
Главное, чтоб член стоял и деньги были!
Відповісти
А якщо грошей багато, то проблеми "нестояння" в наш час вирішуються у 99% випадків )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні