«Луцьком керує Палиця і Товстенюк», - експерт Волинського ЦРУ

3
21
«Луцьком керує Палиця і Товстенюк», - експерт Волинського ЦРУ
Представник громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Сергій Григоренко заявив, що Луцьком керує Ігор Палиця та Олександр Товстенюк.

Про це він заявив під час круглого столу на тему «Рік провалу», який організували представники Волинського центру розвитку урядування» у четвер, 1 лютого.

Зокрема, експерт ЦРУ заявив, що команда, яка нині має більшість в Луцькій міській раді – немає легітимного лідера.

«Команда, яка є в мерії була обрана в міській раді, а не шляхом народного голосування. Ігор Поліщук (радник міського голови, - ред.) молодий і йому ще треба повчитися. Григорій Пустовіт (секретар Луцької міської ради,- ред.) просто відсиджується на посаді. У Григорія Недопада (перший заступник міського голови, - ред.) жодних проривів на посаді голови Ківерцівської районної ради не було, так само й на посаді заступника.

Рішення в міськраді приймають не вони, рішення приймають Палиця і Товстенюк», - прокоментував Сергій Григоренко.

Присутній на обговоренні депутат фракції «Народний контроль» Павло Данильчук наголосив на тому, що минув вже рік, а виборів міського голови досі не призначили.

«У нас немає керівника, з яким мусять вестися перемовини. Мені смішно, коли радник міського голови Поліщук збирає усіх заступників і інших радників й проводить з ними нараду», - зазначив Павло Данильчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці хлопці. Це плювок в жирну мордяку не тільки пуствійту, а всьому укропівському стаду.
Відповісти
Яке керівництво,такий і " лад" у місті...
Відповісти
Невже ми такі пофігісти - невже не можемо укропів вигнати з міста і області.А наша біда, що кожен труситься за посаду -вчителів прогнули -вони розносили по 300 грн за товстенюка і т.д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні