«Ніч сексу без зобов'язань? Мені хоча б годинку протягнути», - Сашко Положинський

0
-1
«Ніч сексу без зобов'язань? Мені хоча б годинку протягнути», - Сашко Положинський
Лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський розповів про те, чому він не знімається в еротичних фотосесіях та чи зміг би займатись сексом без зобов'язань усю ніч.

Про це він поділився в онлайн чаті з "Главредом".

На запитання, як він ставиться до віку і на скільки років себе відчуває, Положинський відповів по-філософськи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Інколи думаю про еміграцію, – Сашко Положинський

"Десь там, у душі, я почуваюся таким самим молодим і завзятим, як і багато років тому. Найбільш болісними у питанні відчуття "тягаря років" бувають моменти, коли раптом відчуваєш разючу різницю. Наприклад, коли побачив високе розлоге дерево, яке пам'ятаєш маленьким і кволим. Або коли спілкуєшся з молодими людьми, яких сприймаєш мало не своїми ровесниками, а потім розумієш, що ти вже більш як вдвічі старший за них", - зазначає співак.

"І, навпаки, якщо зустрічаєш когось із своїх давніх друзів чи знайомих, яких востаннє бачив ще юнаками чи юначками, і раптом бачиш, що це вже люди, якщо ще не літні, то вже доволі поважного віку або становища. Все це однак ніяк не стосується творчості, бо коли я на сцені, весь багаторічний досвід стає не тягарем, а додатковою рушійною силою", - каже Положинський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Українському шоу-бізнесу допоможе правильний закон про мову - Положинський

У співака також запитали, чи погодився би він стати героєм еротичної фотосесії.

"За умов, що я знайду в собі сили впродовж тривалого часу регулярно займатися якоюсь активною фізкультурою, притримуватися режиму дня та здорового харчування і за цей час привести своє тіло у бездоганну форму. А наразі, враховуючи всі ці нерельєфні м'язи та жирові складки, така фотосесія має шанси стати кричуще антиеротичною", - пожартував Олександр.

Про ніч сексу без зобов'язань він зазначив:

"Ой, вибачте, на цілу ніч я вже давно не здатен. Мені хоча б годинку протягнути", - поділився Положинський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні