50 відтінків батога: у Львові «прикрили» БДСМ-студію

2
3
50 відтінків батога: у Львові «прикрили» БДСМ-студію
Правоохоронці викрили у Львові БДСМ-студію, де жінки надавали своїм клієнтам сексуальні послуги, а також шмагали їх батогами.

У квартирі знайшли цілий арсенал батогів, а ще – наручники, латексний одяг, перуки, маски, презервативи тощо, - повідомляє ТСН.

"Правоохоронці встановили, що роботу салону із надання платних сексуальних послуг організувала 26-річна уродженка Київської області.

Жінка орендувала приміщення квартири, в якій працювали дівчата, розповсюджувала рекламу салону, приймала замовлення від клієнтів, вела бухгалтерію та займалась іншими господарськими питаннями, а також періодично сама надавала платні сексуальні послуги клієнтам", - ідеться в повідомленні Національної поліції України.

У квартирі провели обшук та вилучили речові докази.

"Під час санкціонованого обшуку у приміщенні студії поліцейські виявили та вилучили: БДСМ-девайси, засоби контрацепції та гігієни, оргтехніку, яка використовувалась для розповсюдження реклами про діяльність студії, грошові кошти, виручені за надання платних сексуальних послуг, а також чорнові записи про роботу з клієнтами та бухгалтерію", - зазначили в поліції.

"У салоні працювали четверо дівчат, котрі, окрім виконання еротичних масажів, надавали платні сексуальні послуги чоловікам. Вартість таких послуг становила від 800 до 4500 гривень за одну годину.

Більшу частину отриманих коштів організаторка роботи салону забирала, а решту віддавала "працівницям", - розповів начальник управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Львівської обласної поліції Сергій Молотов.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до п’яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Працівниць салону притягнули до адмінвідповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Суспільна небезпека цього злочину полягає в тому, що він сприяє поширенню венеричних та інших інфекційних захворювань, веде до деградації неповнолітніх, а також є засобом незаконного отримання злочинного доходу. Основним безпосереднім об'єктом злочину є моральність в сфері сексуальних стосунків. Суспільна мораль вимагає, щоб зв'язки між людьми для задоволення статевих потреб встановлювалися на основі особистої симпатії, не допускає ведення статевого життя виключно за винагороду."
Так говорить закон. Закон старий, не йде в ногу з часом, його пора міняти. Поліцейські, які працюють в цій сфері все знають і розуміють, але вони не змінюють законів, вони стежать за виконанням цих законів.
Відповісти
Такі секс-атрибути варто використовувати з обережністю 69.toys і звертати увагу на якість даного інтим товару.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні