Гнідавський цукровий завод має усі дозволи, - головний еколог Волині

0
-2
Гнідавський цукровий завод має усі дозволи, - головний еколог Волині
Головний еколог Волині Олександр Ткачук заявив, що Гнідавський цукровий завод мав усі необхідні документи на момент поширення Луцьком смороду.

Про це йшлося під час засідання профільної комісії Волинської обласної ради з питань екології та раціонального використання природних ресурсів, - пише Під прицілом.

Серед розглянутих питань мова йшла про отримання дозволів на викиди в атмосферне повітря та спеціальне водокористування підприємствами області.

Начальник Державної екологічної інспекції в області Олександр Ткачук зауважив, що підприємства, які не мають необхідних документів проходять перевірку та отримують штрафні санкції. У контексті дискусії згадали і про Гнідавський цукровий завод.

Нагадаємо, навесні 2017 року Луцьком поширювався сильний неприємний запах. Кілька підприємств міста пройшли перевірку. Одне з них - Гнідавський цукровий завод.

Головний еколог Волині Олександр Ткачук повідомив, що під час поширення неприємного запаху містом завод мав всі необхідні дозволи. Це підтвердила перевірка.

Крім того, у період поширення смороду, підприємство надало всю необхідну допомогу у вирішенні проблеми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні