Інколи думаю про еміграцію, – Сашко Положинський

0
12
Інколи думаю про еміграцію, – Сашко Положинський
Лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський розповів, що інколи у нього виникає бажання кинути все і переїхати в іншу країну.

"Донедавна я взагалі навіть не думав про еміграцію. Але останні пару років такі думки час від часу навідують мене", - зазначив чоловік в онлайн чаті з "Главредом".

Але співак додав, що такі думки швидко минають.

"Розумію, що за межами України довго не витримаю, та й нікому я там не потрібен, бо нічого й не вмію робити, крім написання пісень українською мовою — а кому вони там потрібні. Однак у певні моменти кричущі прояви відсутності мудрості в одних та бодай мінімальної порядності в інших викликає малодушне бажання кинути все і банально втекти. На щастя, такий стан швидко минає, бо одразу знаходиться безліч причин і приводів, щоби відновити віру в людей і в країну", - каже співак.

Сашко Положинський вважає, що можна бути патріотом свої країни, проживаючи за кордоном.

"Але є кілька принципових моментів, серед яких готовність кинути комфортне життя за кордоном і повернутися в Україну, якщо виникне нагальна потреба у цьому", - додав лідер "Тартака".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні