Луцьким базарникам пропонують переїхати на «захаращену» землю

11
0
Луцьким базарникам пропонують переїхати на «захаращену» землю
Депутат міської ради Павло Данильчук запропонував підприємцям Центрального ринку переїхати на вулицю Привокзальну, 12.

Про це йшлося у середу, 31 січня, під час сесії Луцькради.

Під час обговорення питання щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вулиці Привокзальній, 12 депутат Павло Данильчук розповів, що забудовник «Спектр-Центр» заборгував понад мільйон гривень за оренду землі. Окрім того, частина ділянки – санітарна зона «Укрзалізниці».

«Наскільки мені відомо, борги були погашені. Є гарантійний лист, що там буде побудований дитячий садочок на 200 місць і спортивний майданчик», - зазначив депутат Євгеній Ткачук.

Проте обранці громади не ухвалили рішення про будівництва садочка та спортивного майданчика на вулиці Привокзальна, 12.

До слова, раніше тут планували побудувати виробничі приміщення.

Натомість Данильчук наголосив, що у місті гостро стоїть проблема комунальних земельних ділянок, які «роками стоять захаращеними, їм змінюють цільове призначення».

«Треба працювати з такими структурами. У нас є проблема з перенесенням Старого ринку. Ця ділянка – площею 3,2 гектара. І підприємцям можна пропонувати туди переїхати. Там можна будувати ринки з парковками, може, багатоповерхові. Вони не підходять для проживання, там брудно, потяги їздять», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може туди переїде міська рада?
Відповісти
А мені ідея подобається тільки маршруток додати щоб можна було до вокзала доїхати. Особисто я підтримую! Краще ніж на дпз.
Відповісти
100% краще ніж ГПЗ
Відповісти
на ділянці стоіть приватна власність .нема про що говорити
Відповісти
Гнати вже давно пора того хапугу Ткачука. Прикривається то садочками, то церквами, то землею для АТОвців, а за усім цим - дерибан землі.
Відповісти
Так там "варшавка" поряд ,для чого один ринок на другий ліпити?
Відповісти
Ринки взагалі потрібно закрити. Навіщо вони потрібні? Побудуйте торговий центр для підприємців і нехай працюють. На сьогодні картина така товар який продається в торгових центрах де ПП платить оренду значно більше ринку значно дешевше товару який ПП продають на ринках
Відповісти
То купіть собі землю спекулянти і тлргуйте
Ще й вказують,що робити,земля не ваша то шуруйте,зробили срач в ценьоі міста.Краще зробвть дитячі майданчики,фонтаньчики,морозиво,соки.різні буклети про Луцьк -все для відпочинку.
Відповісти
Буклети про Луцьк, дитячі майданчики замість робочих місць. В тебе що маразм? В людей товар, людям треба жити, а значить треба працювати. Нехай влада займеться краще ремонтом доріг, будинків і т. Д. Лізуть туди де можна псувати людям здоров'я. Нахаби! Хтось хоче побудувати черговий розважальний центр?
Відповісти
Пора закінувати з цим «СОВКОВИМ» режимом!!!!
Відповісти
З Швейцарії видніше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні