Рибалка з Луцька втопився на водосховищі у Хрінниках

0
3
Рибалка з Луцька втопився на водосховищі у Хрінниках
На водосховищі у Хрінниках Рівненської області втопився 48-річний житель Луцька.

Трагедія трапилася у вівторок, 30 січня, - пише Радіо Трек.

Лучанин приїхав порибалити на Рівненщину. Рятувальники застерігали чоловіка не виходити на лід, однак надвечір він зник, залишивши свій автомобіль на березі.

У вівторок, 30 січня близько 19:00 дружина рибалки забила на сполох. Цілу ніч його шукали друзі, а вже зранку у середу, 31 січня близько 11:00 водолази витягли його тіло на поверхню.

"Його попереджали, що тонкий лід. Але, не послухався. Він десь забрів на середину і зник ввечері. Ніхто не бачив. Машину лишив біля берега. Потім його друзі приїхали, почали його шукати. Це вже було темно. Сьогодні вранці, як розвиднілося побачили на льоду його рибацькі снасті, бур. Його не було зверху на льоду. І довелося підключитися водолазам. Вони витягнули уже неживе тіло", - каже начальник обласної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук.

Друзі чоловіка кажуть, що він був він досвідченим рибалкою. У померлого залишилася дружина, дорослий син та онук.

Поховають чоловіка у четвер, 1 лютого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні