У луцькій школі побилися учитель та учень, – ЗМІ

24
-6
У луцькій школі побилися учитель та учень, – ЗМІ
У луцькій школі №11 відбулася бійка між учителем та його учнем.

Про це, посилаючись на власні джерела, повідомляє Волинська газета.

За словами інформатора, учитель дав «підзатильника» одному з учнів, за що одразу ж поплатився.

Розлючений школяр не забарився дати «здачу» педагогу, внаслідок чого останній опинився у лікарні.

Деталі події не відомі.

Директор навчального закладу Марія Мороз відмовилася коментувати ситуацію, посилаючись на таємницю слідства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого чекав учитель, коли піднімав руку на учня?!
Відповісти
Ну і дітки....!
Відповісти
Це не дітки, це у вчителів масова профнепридатність з психічними розладами. Вчитель прийшов в школу, щоб навчити дитину своїм прикладом. А який він приклад показує дитині, простягати руки. Реакція дитини така ж. Потрібно не виховувати дітей, а своїм прикладом показувати , яка має бути людина. До людини потрібно відноситись так, як би ти хотів, щоб відносились до тебе. А за цього вчителя вже багато говорили, що дуже любить простягати руки. Таких вчителів фізкультурників дуже багато є майже у всіх школах
Відповісти
Якщо вчителі профнепридатні,то чому ви навчаєте своїх чад в них?сидіть дома і самі виховуйте і навчайте...і саме своїм прикладом навчають не одні вчителі а багато(дуже багато)залежить від самих батьків...так що давайте не перекладати відповідальність на когось...можливо вчитель і спилив,але....зрозумійте і тих вчителів...PS.відношення до вчителювання і освіти не маю...
Відповісти
Відразу видно #яжмать
Відповісти
куя собі дитина )) 9 клас - бугай здоровий !
Відповісти
Який сенс у ваших коментарях, якщо не знаєте ситуаціі з середини??? Може проблемка то набагато глибше зарита. Потім дивуємося чому стільки злочинів. Коли знаєш правду, то стає страшно від того, який приклад "турботливий" татусь показав своєму "чемному" синочку. Хороший тато провів би бесіду з сином про повагу до інших, про те, як треба вести себе на уроках, а до вчителя прийшов би на розмову. А вчити дитину обманювати, самому на камеру оббріхувати вчителя і школу вцілому... Сором. "Хороший" синочок виросте. А може з одного виросте два? Хто знає дитячу психологію, розуміє, що діти набагато краще від дорослих відчувають нещирість і дорослі не налаштують іі цькувати іншого, без причини. А журналісти теж зірки. Без будь яких доказів, однобоко, вирвані фрази. Хіба так повиген працювати справжній журналіст.?Бо в тому, що показав "аверс" брехні і бруду більше ніж достатньо. Люди, спочатку дізнайтеся більше про людину, ситуацію. Чому ми украінці сліпо віримо всьому, що нам говорять і судимо про когось чи про щось з чужих слів?????
Відповісти
Може це у батьків психічні розлади?..
Відповісти
Спочатку учень вдарив вчителя
Відповісти
Вчитель попутав, от получив. Пацан красавчег))
Відповісти
Кончилось советское время, когда учитель мог безнаказанно дать подзатыльник или "приголубить" указкой.
Відповісти
Запомните раз и навсегда - детей бить нельзя. Никому, даже родителям. Если ты бьёшь детей, значит ты не смог ему объяснить словами, личным примером, наглядным пособием... Это ты не смог найти такой метод доведения информации, который был бы понятен именно этому ребёнку. Это касается всех и родителей и воспитателей и учителей.
Відповісти
За одного битого п'ять не битих дають.Так що батьки можуть бить, але в межах...
Відповісти
Можливо ще потрібно розглянути поведінку учня, а не вчителя
Відповісти
Нормальні діти нема чого піднімати руку надитину це їм не ссср де вони були богі
Відповісти
Треба говорити про профпридатність дирекції школи,яка замовчує ситуацію і нічого не робить,щоб уникнути подібних випадків.Може пора на пенсію і дати можливість прогресивним молодим вчителям зайняти керуючі посади,а не будувати совдепію.
Відповісти
У 5 школі вчитель історії б є учнів рукою та книгою по голові. Діти бояться щоб батьки йшли розбиралися, так як є несправедливість у школі ( це стосується вчителів) Дітей тупими називають і т. д
Відповісти
І хто ж цей учитель?
Відповісти
Згадую свій жах навчання у школі, мабуть нічого не змінилось. Не професійні вчителі, які принижують учнів і самі не можуть зацікавити учнів. Наприклад вчителі англійської , які знають предмет на рівні учнів, що можуть навчити ? Чи " фізруки"- суцільний жах, для мене це була каторга, хоча я відвідую тренажерку і люблю спорт.
Відповісти
Тепер діти теж не подарунок,і я невважаю що дитина поступила правильно давши здачу.Можна було знайти більш гуманний спосіб .
Відповісти
А може то ви були "гарним" учнем???
Відповісти
Чому директор замовчує ситуацію?Все вирішиться на користь вчителя,а діти і їхні батьки повинні боятися чи прийде здорова і ціла їхня дитина зі школи...Свого сина не повела б у таку школу,хто знає,як помститися вирішать директорка і вчителі?!А батько повинен довести справу до кінця!Адже порушені права дитини!!!
Відповісти
Не виправдовую вчинок вчителя. АЛЕ
Я думаю всі ті, хто так переживає за дитинку, яку образив варвар вчитель самі жодного дня не працювали в школі. Та дехто мабуть і своїм діткам уваги мало приділяє.
Бо реалія зараз така, що достатньо діточок, які виробляють все що завгодно аби спеціально дістати, вчителя, ховаючись за свою недоторканість. На зауваження реагують в буквальному розумінні МАТОМ. І їм всеодно. Бо вчитель їм "нічого не зробить", зі школи за це не виженуть....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні