Колишнім «Волинським телебаченням» хочуть керувати 12 людей

0
9
Колишнім «Волинським телебаченням» хочуть керувати 12 людей
На участь у додатковому конкурсі на керівні посади волинського «Суспільного» подали 3 заявки на посаду менеджера та 9 - продюсера.

Про це повідомляє UA:Суспільне.

Прийом документів на участь у додатковому конкурсі завершився 25 січня.

Повідомлялося, що минулого року відбувся конкурс на заміщення керівних посад Суспільного телебачення. Однак, керівників обрали не у всі філії компанії.

Загалом по Україні отримали 113 заявок: 58 – на позиції продюсерів філій (з них 14 – на продюсера Центрального каналу), 55 – на менеджерів.

Наступним етапом відбору є співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять голова та члени правління ПАТ "НСТУ". Співбесіди розпочнуться 5 лютого.

Із обраними кандидатами підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років.

Зазначимо, що вперше на "Суспільному" керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти усі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

Продюсер регіонального мовника відповідатиме за контент, а менеджер виконуватиме адміністративні функції та не матиме повноважень втручатися у творчі питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні