Київська фірма «кинула» луцький ЦНАП і не прибиратиме приміщення

5
0
Київська фірма «кинула» луцький ЦНАП і не прибиратиме приміщення
Київська фірма, яка мала прибирати ЦНАП у Луцьку, не приступила до роботи. Адміністрації довелось найняти додатково 4 працівника.

Про це йшлося 30 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, - пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, столична фірма ТОВ "ФМ СЕРВІС ПРО" уклала договір з луцьким ЦНАПом на прибирання приміщення установи за 335 тисяч гривень. Згідно з договором фірма мала надавати послуги з 1 січня по 31 грудня 2018 року.

Проте, як пояснила директор ЦНАПу Лариса Карп’як, у фірми виявили невідповідність документів, тому договір уклали з іншою, також з Києва.

Проте у зазначений термін 2 січня працівники цієї фірми не приступили до прибирання. Тому згідно з договорами найняли 4 працівники, зарплата яких виплачувалася з фонду заробітної плати адміністраторів.

Нині у департамент хочуть включити до штату 4 працівники з зарплатою у 4500 гривень за місяць.

Зі слів Карп'як, це значно дешевше, ніж за тендером, оскільки, окрім зарплати, потрібно лише 60 тисяч на мийчі засоби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ех комусь не вдалося махінацію провернути..принаймі гроші з казни зекономлять...
Відповісти
Зарплата 4500 грн. При тому, що мінімальна зарплата набагато менша. Можливо там ще ноги будуть мити карп'як л. Могли б і самі прибирати після себе. Транжирать місцевий бюджет... Прибиральниці скрізь отримують мінімальну.
Відповісти
Ще б китайську фірму найняли, по фєншую
Відповісти
Де не подивись в луцьку, скрізь міські ради, вірніше департаменти, одні дармоїди. Раніше був будинок побуту, де можна було отримати декілька послуг, а зараз цнап. Панкі, пани на які йдуть наші податки.
Відповісти
В мене тьотя в Сумах без роботи, може буде приїжджати і прибирати. Це трохи дальше як Київ, ну й шо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні