Як чистять волинські дороги взимку

0
-11
Як чистять волинські дороги взимку
Керівник служби автомобільних доріг у Волинській області вважає, що 50-80 одиниць техніки вистачає на розчищення луцьких вулиць.

Вистачає і посипних сумішей, - повідомляє 12 канал.

Для нинішнього сезону приготували п’ять тисяч тонн солі та 39 тисяч тонн піску. Із цих двох компонентів дорожники і роблять піщано-соляну суміш, яку скорочено називають ПСС.

«На сьогодні немає потреби дозаготовлювати пісок, тому що ми маємо біля 50% виготовленого ПСС, і, враховуючи, що зимовий період практично закінчується, ПСС виробляти не потрібно», - заявив керівник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак.

Дорожники кажуть, що у разі ускладнення погодних умов, в області створено 34 місця для відстою транспортних засобів. Також усі небезпечні ділянки позначені знаками «обережно, слизька дорога».

Зараз у підпорядкуванні виконавчої влади області перебуває дві дороги національного, дві регіонального значень та територіальні. Загальна їх протяжність – 1795 кілометрів. Нині їх обслуговує «Волинський облавтодор» та інші фірми, з якими були укладені угоди. Щоправда, ця співпраця не задовольняє департамент інфраструктури, який опікується шляхами.

До цього часу мають відбутися тендери, де визначать підприємства, що надалі обслуговуватимуть обласні шляхи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні