--> Голова Княгининівської ОТГ розплакалась в прямому ефірі на «1+1» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Голова Княгининівської ОТГ розплакалась в прямому ефірі на «1+1»

7
-8
Голова Княгининівської ОТГ розплакалась в прямому ефірі на «1+1»
Голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб розказала про участь їхньої громади у соціальному бізнесово-розважальному проекті «Громада на мільйон», який транслюють на каналі «1+1».

За мільйон гривень змагатимуться п'ять об'єднаних громад, - пише Таблоїд Волині.

За словами жінки, місцеві жителі хотіли б, аби в них була власна електрозаправка, адже в майбутньому все більше людей переходитиме саме на електромобілі.

«Саме з нашої громади має початися нова Україна. Я щиру вірю в те, і для того я повернулася в Україну у 2005 році. Я можу сказати, що я щаслива людина, тому що , по-перше, я щаслива тим, що я повернулася додому. Зараз буду плакати… Бо дома – це дома. Не знімайте. Я завжди, як думаю про ту дому, то хочеться плакати. Я повернулася в Україну у 2005 році. Перед тим працювала в Чехії дев’ять років. Основна моя мета, як сільського голови, покращити життя громади і припинити виїзд молоді за кордон», – розповіла голова.

Варто зауважити, що Княгинівська громада успішно виконала завдання цього туру – встановила рекорд України за 36 годин, насмаживши 3 917 сирників.

Таким чином уже в наступному випуску ми побачимо чергові змагання, учасниками яких буде й волинська громада.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Акторка, без Оскару
Відповісти
Все це добре. Ви поглянте на обочину дороги в с. Зміїнець в напрямку с. Боголюби, там не можливо пройти в т.ч. і в чоботах бо її нема. Машини літають, а діти ходять, може бути біда, а ви ліпите сирники.
Відповісти
Ярмольський сміявся, ця плаче - а толку, тільки балачки й показуха. Попробуйте пройти по селі Зміїнець від ковельської траси в напрямку с. Боголюби по вул. Першотравневій, обочина відсутня, машини літають, а дітям потрібно ходити на автобус.
Відповісти
І що, було є і буде задріпане село при дорозі заросле укропом. Уся мова про неї а не про селюхів напів голодних з Маяків
Відповісти
Ознака шизофренії..
Відповісти
Програли ... вже немає чого ввболівати .
Відповісти
Сприймаю це як просту людську заздрість.З 600 громад саме наша потрапила до цього проекту.І повірте,туди було важко попасти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні