Голова громади у Іваничівському районі може «сісти» за підробку документів

2
-3
Голова громади у Іваничівському районі  може «сісти» за підробку документів
Голову громади Іваничіського району та керівника будівельної компанії звинувачують у підробленні документів щодо ремонтних робіт в одному із сіл.

Посадовець та керівник підприємства знали, що ремонтні роботи системи водопостачання в одному із сіл не виконані, - пише прес-служба прокуратури Волині.

Проте голова та будівельник внесли до акту приймання виконаних будівельних робіт та довідки неправдиву інформацію про вартість робіт.

На підставі підроблених документів виконавцю робіт безпідставно перераховано бюджетні кошти в сумі майже 700 тис. грн.

Нині голову і керівника підприємства, які щиро розкаялися у скоєному та активно сприяли розкриттю злочину, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 КК України:

"Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів".

Згідно статті винуватцям "світить" штраф до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Далі - слово за судом, який обере їм міри покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"може" але не сяде
Відповісти
Нікого в нас не судять. промінський сільський голова федчук с. Був пійманий на взятці 80 тис грн і що сидить? Дулю. Витягнули з нього все що могли і відпустили. В нас не та держава, де за злочин судять. В нас на таких наживаються.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні