У Луцьку відбувся конкурс бальних танців «Різдвяні зірочки». ВІДЕО

1
14
У Луцьку відбувся конкурс бальних танців «Різдвяні зірочки». ВІДЕО
Майже 600 людей на одній сцені. Усі вони - учасники фестивалю-конкурсу спортивних бальних танців «Різдвяні зірочки», який проводять у Палаці Культури Луцька.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Усіх учасників поділили на п'ять категорій. У залежності від класу підбирали програму. Глядачі побачили різні види танців – як класичний віденський вальс, так і латиноамериканські. Першими на сцену вийшли наймолодші учасники. Проте, незважаючи на юний вік, за плечима у них вже декілька років тренувань.



Більшість дорослих учасників розповідають, що хвилювання майже не відчувають. Бо прийшли на конкурс не з метою здобути перемогу, а передусім отримати задоволення від виступу.

Організатори кажуть, що такий конкурс у місті проводять вже тринадцятий рік поспіль. На наступний рік традиції не зраджуватимуть, і навіть спробують запросити ще більшу кількість учасників з усієї України.

Більше - у сюжеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Побільше позитиву, це дуже добре
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні