--> У Луцьку забудовники закидають землею історичну ділянку. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку забудовники закидають землею історичну ділянку. ВІДЕО

1
4
У Луцьку забудовники закидають землею історичну ділянку. ВІДЕО
У Луцьку забудовники засипають землею унікальну ділянку.

Луцькі краєзнавці б'ють на сполох. З їх слів, на ділянку поблизу інституту мистецтв, що на вулиці Ковельській самоскидами завозять землю, - повідомляє 12 канал.

Частина території у приватній власності, два роки тому на ній планували будувати висотку, але проект заморозили. Активісти припускають, що землю завозять, бо готуються навесні заливати фундамент.



Прокуратура відкрила кримінальне провадження у листопаді 2016 року проти посадовців міської ради, які нібито передали цю земельну ділянку у власність з порушеннями. Тоді ж декларацію про початок будівельних робіт скасували у профільному відділі, отож завозити будматеріали на ділянку незаконно.

Власники ділянки інформацію про відновлення будівництва спростовують, мовляв, поки не буде рішення суду, доти не ризикуватимуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага ,і тишком- нишком почнуть будувати,і ніхто типу не буде бачити,а побачать тільки після завершення будівництва, а розібрати незаконну забудову як завжди в нас ніхто не примусить!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні