Хто може керувати будинком Волиньради

5
3
Хто може керувати будинком Волиньради
Волинські депутати роздумують над тим, кого призначити начальником комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».

Засідання конкурсної комісії відбулось у п'ятницю, 26 січня.

До участі в конкурсі допустили двох кандидатів. Це Іван Бірук та нинішній в.о. начальника установи Віктор Талашко.

Іван Бірук розповів, що свого часу працював в управлінні будинком ради, потім виїздив на роботу в Польщу, де трудився на будівництві теплової електростанції.

В планах претендента - низка заходів з енергозбереження та економії води. Бірук також запропонував у майбутньому перейти до використання альтернативної енергії. Йдеться про будівництво вітрової мініелектростанції та сонячного колектора для нагрівання води.

Натомість депутат Ігор Лех вважає, що нині використовувати сонячну енергію для підприємства економічно не доцільно через високу вартість обладнання, а за інші позиції похвалив молодого спеціаліста.

Досвідчений керівник установи Віктор Талашко також, озвучуючи свою програму, говорив про потребу в енргозберігаючих заходах, але відзначив, що на ці цілі потрібні солідні видатки з обласного бюджету. Йдеться про чотири мільйони гривень. Він також пропонував переглянути правила надання оренди приміщень для структурних підрозділів державної влади, які роками платять до обласного бюджету фактично копійки.

Врешті комісія рекомендувала укласти контракт з Іваном Біруком.

Наразі готується відповідний проект рішення на сесію обласної ради. Його ще розглядатиме майнова комісія. З терміном дії контракту депутати визначатимуться на сесії.
Претендент на посаду Іван Бірук
Претендент на посаду Іван Бірук
Багаторічний очільник установи Віктор Талашко
Багаторічний очільник установи Віктор Талашко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що проблема я можу і Україною керувати
Відповісти
Педалі крутити на динамомашині. І електрика буде і користь від тих дармоїдів, хоч якась. На будівництві він трудився - роботяга. Мабуть виперли, бо крав, або тупий як пробка, от і повернувся. Такі специ, крім України, ніде не потрібні.
Відповісти
Ти не Хм а Хам!За кордоном це не вдома,кожен хоче мати достойну роботу на Батьківщині!
Відповісти
Нах:я вони треба,дармоєди
Відповісти
Спочатку вікна поміняйте, а то через них вітер гуляє і неодні енергозберігаючі заходи не поможуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні