У серіалі «Школа» одну з ролей виконала волинянка

2
2
У серіалі «Школа» одну з ролей виконала волинянка
Акторка Марія Сента (Повх), яка у популярному серіалі «Школа» зіграла Христину, народилась і виросла у Ковелі.

Дівчина закінчила загальноосвітню школу №10, була активною учасницею шкільних і міських культурно-мистецьких конкурсів та інших заходів, - пише КовельPost.

Вона однаково вдало декламувала драматичні твори відомих українських авторів та вживалася в роль Баби Яги на дитячих новорічних ранках.

Зараз Маша навчається на третьому курсі Київського Національного університету культури і мистецтв на актрису театру і кіно.



Як розповіла молода акторка, це вже не перша її роль у кіно. Торік світ побачив фільм–психологічна кінодрама «Портфоліо душі», де Марія зіграла головну роль.

Закритий показ стрічки відбувся у вересні 2017 року й у Ковелі в кінозалі «Прем’єра».

Це історія двох загублених душ, які намагаються себе відшукати. Оскільки фільм фестивальний і наразі ще бере участь у конкурсних показах, у загальному доступі в мережі його ще немає.

Роль Христини у серіалі «Школа» є уже другою серйозною роботою Марії.

Інтерв’ю з Марією записали її однокурсниці, які ведуть свій канал на YouTube «Квартира №89».



Довідково:

«Школа» — це український телесеріал про життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки з учителями та батьками. Прем'єра першого сезону відбулася на телеканалі «1+1» 15 січня 2018 року.

У серіалі багато уваги приділено актуальним проблемам школярів, з якими вони стикаються під час підліткового періоду: цькування однолітків, нерозуміння в родині, хабарі вчителям та інтриги. Тож всі історії максимально реалістичні.

Невід'ємною частиною життя шкільної молоді є соціальні мережі. У них вони з'ясовують стосунки та влаштовують змагання, хто крутіший, а «булінґ» (цькування) в соцмережах стає причиною приниження багатьох підлітків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В серіалі Brazzers не одна волиняка знімалась
Відповісти
Колись було заборонено вчитись і зніматись одночасно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні