«Великий обмін» у ТРЦ ПортCity

0
1
«Великий обмін» у ТРЦ ПортCity
27 січня в найбільшому торгово-розважальному центрі Луцька ПортCity стартувала благодійна акція «Великий обмін». Учасники заходу беруть участь у бартері: вживані речі - на сертифікати у магазини або заклади, що у ТРЦ.

Бажаючих «обмінятись» чимало. Черга розтягнулась на декілька десятків метрів. Люди регулярно підходять з великими сумками з речами, які хочуть обміняти або просто віддати.



«Я наміняв одягу на 180 гривень. Піду з сім’єю на піцу зараз» - розповідає учасник акції «Великий обмін» Олексій.

Також приєднатись до благодійного заходу прийшли люди, які не мають наміру отримати сертифікат, а беруть участь у «Великому обміні» задля благородної мети.

«Це хороша можливість допомогти тим, хто потребує саме такої допомоги. І в шафі стало місця більше, і добра побільшало,» - ділиться лучанка Оксана.

Під час обміну гостей центру розважав ведучий Alexandr Fest, а для дітей проводили цікаві майстер-класи.



Акція «Великий обмін» діє до 28 січня включно з 11.00 до 20.00 години.

Одяг, який наміняють, адміністрація ПортCity передасть у Луцький Міський Центр Соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні