--> У Харкові імітували смерть чиновника, щоб врятувати від кілера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Харкові імітували смерть чиновника, щоб врятувати від кілера

2
-5
У Харкові імітували смерть чиновника, щоб врятувати від кілера
У Харкові "ожив" померлий директор комунального підприємства. Добу чоловіка вважали мертвим і родина, і колеги. Згодом виявилося, що загибель чиновника зімітували, щоб затримати кілера та замовника.

На сайті мерії одразу опубліковали співчуття родині чиновника. Колеги вже готувалися прощатися з Владиславом. Але до траурних квітів, на щастя, не дійшло. Надвечір наступного дня він "ожив".

Смерть 45-річного харків'янина виявилася імітацією, - йдеться у сюжеті 24 каналу.

Як виявилося, убивство чиновника замовила його екс-теща. Про це дізналися, коли жінка стала шукати кілера, який би виконав її замовлення. 62-річна жінка була готова викласти понад чверть мільйона гривень за отруєння.

Найцікавіше, що на замовницю вбивства правоохоронців вивів сам кілер. Жінку одразу затримали. Наразі вона не пояснює своїх дій і відмовилася співпрацювати зі слідством. У прокуратурі ж розповідають, після розлучення у подружжя були майнові конфлікти та суперечки за дитину.

Сам Владислав Васенко зранку на роботі - приймає привітання з тим, що живий, і показує селфі зі своїм траурним портретом. Спецслужби дозволили Владиславу сказати про вдавану смерть тільки дружині та батькам лише напередодні запланованої операції. Сам чоловік знав про те, що на нього готується замах, більше тижня.

Причини цього жаху в тому, що були порушені домовленості, які у нас свого часу існували про те, що дитина перебуває половину часу з матір'ю, половину зі мною. Я за це при розлученні не залишав собі нічого. Коли були порушені домовленості, я сказав – раз так, я теж не буду цього терпіти, я подаю на розділ майна, бізнесу,
– розповів Владислав Васенко.

Правоохоронці зловили злісну тещу на гарячому – у момент, коли вона передавала кілеру останню частину грошей. Прокуратура вимагатиме для 62-річної жінки тримання під вартою без можливості внесення застави.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/
Відповісти
Вы реально представляете что происходит в Украине?!
Мне кажется нам подставляют какие то левые новости и мы часто не получаем статьи из первоисточника.
Перебрав много источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что журналисты предоставляют хоть какую то картину жизни в которой находимся.
Очень важно в наше время отбирать настоящие средства массовой информации.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/nalogovaya-lgota-po-podoxodnomu-nalogu-v-ukraine/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні