«Росія буде аплодувати», - Анатолій Вітів про заборону «бандерівської ідеології» у Польщі

10
-7
«Росія буде аплодувати», - Анатолій Вітів про заборону «бандерівської ідеології» у Польщі
Депутат Волинської обласної ради та керівник ВО «Свобода» на Волині Анатолій Вітів вважає, що ухвалення закону про заборону «бандерівської пропаганди» у Польщі - це удар в спину воюючій Україні.

Нагадаємо, у п’ятницю, 26 січня, Сейм Польщі ухвалив законопроект про заборону пропаганди так званої «бандерівської ідеології». За заперечення «злочинів бандерівців» у сусідній країні передбачений штраф або позбавлення волі строком до 3 років.

У коментарі «Волинь24» депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів заявив, що після ухвалення рішення, Президент України мусить терміново дати адекватну відповідь та реакцію польському Сейму, який ухвалив цей закон.

«Польська влада перейшла межу будь-якого здорового глузду. Польські політики забули слова Юзефа Пілсудського (польський лідер ХХ століття, - ред.): «Без незалежної України не буде незалежної Польщі», - коментує Анатолій Вітів.

Зі слів «свободівця», якщо найближчим часом Петро Порошенко не дасть адекватну відповідь полякам, то вони продовжуватимуть «нагнітати цю істерію».

«Я завжди казав, що це не є позиція окремих груп Польщі, як мене намагалися переконати деякі ліберали. Це є політика держави, яка йде всупереч і України, і в тому числі Польщі», - зауважив депутат.

Анатолій Вітів додав, що такому рішенню Росія лишень аплодуватиме.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай та кацапія іде лісом, а з ляхами самі розберемося
Відповісти
Правильно зробили про вбивців і душогубів,жодних дискусій, до Бандери віднести і Гітлера і Сталіна, це все ті хто просто вбивав людей тисячами, браво як завжди розумній і справедливі політики ЄС
Відповісти
Путлєра відносити будем?
Відповісти
Пане "анонім", а чому ви не згадали "армію крайову", і Пілсудського і які злочини вони вчиняли на західних теренах Украііни?!!
Відповісти
Не треба ділити світ на тих хто за Росію а хто проти. Кожна країна має права сама вирішувати хто її герої а хто вороги. Якщо для Польщи Бандера злочинець то це їх погляд і вони мають на це право. Переконувати треба доказами а не емоціями.
Відповісти
Росія вже давно "Свободі" аплодує стоячи! :)))
Відповісти
Цікаво, а наша ВР насмілилася б прийняти аналогічний закон про заборону російсько-совєтської ідеології.

Відповісти
В Луцьку на вул. Учительській, за будинком НРУ, стоїть будинок з вирваними вікнами. Т.ч. поляк прагне виселити свого сусіда, натомість влаштувавши готель-бордель. Чи можливе щось подібне в Польщі ?..
Відповісти
Дякуючи полякам нарешті у нас в Луцьку буде памятник Степану Бандері!!!!!
А Ката і Зрадника України пільсуцького закатаємо в каналізацію а за ними їх Фейкову армію на роверах і на конях що тут по лісах ховалася .
Відповісти
Люди з рівнем інтелекту двійочника, а саме таким є пан Вітів, знань нуль, інтелект наближений до нуля, не мають морального права коментувати міждержавні відносини, а тим більше повчати Президента що він має вчинити у відповідь на рішення сейму. В Польщі бачення ролі Бандери і дій ОУН саме таке і ніякий ПТУшник (а Вітів має саме таку освіту) і навіть його шеф Тягнибок, не в змозі переконати поляків в тому що їхнє бачення є хибним. На Україні процентів 80-85 населення також не вважають Бандеру національним героєм. А до націоналістів відносилися б краще, якби вони не влаштовували смолоскипних маршів - через які на Україну в Європі дивляться як на країну де традиції язичників і фашистів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні