На пробне ЗНО зареєструвалося 6 тисяч волинян

0
-10
На пробне ЗНО зареєструвалося 6 тисяч волинян
Майже шість тисяч абітурієнтів із Волині вже зареєструвались на участь у пробному ЗНО.

З них п’ять тисяч заявок – на тест із української мови та літератури, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

Для порівняння, минулого року на пробне тестування зареєструвались лише чотири з половиною тисячі охочих. Та у центрі оцінювання якості освіти кажуть, що цього року особливий ажіотаж навколо тестування з англійської. Нині зареєстрували більше ніж вісімсот заявок. Це – своєрідний рекорд за всі попередні роки.

«Це вперше англійська мова випередила математику та історію України. І це пов’язано з аудіюванням. Всі хочуть побачити, що це таке, почути цей текст, попрацювати. Ну і ми самі зацікавлені» – Лариса Середяк, директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти

Незважаючи на загальне зростання цін, пробного ЗНО це не торкнулось – вартість одного тестування, за весь час, зросла лише на три гривні і тепер становить 132 гривні за кожен тест.

У абітурієнтів ще є час, аби підготуватись та випробувати свої знання, адже тестування відбудеться 24-го та 31-го березня. А подати заявки на участь можна до тридцять першого січня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні