У Нововолинську в під’їзді будинку знайшли побите і роздягнене тіло жінки

6
-6
У Нововолинську в під’їзді будинку знайшли побите і роздягнене тіло жінки
У Нововолинську в під’їзді будинку знайшли мертвою 30-річну місцеву мешканку.

Трагедія трапилася у четвер, 18 січня, - пише Місто вечірнє.

У суботу, 20 січня жінку поховали. У неї залишилося двох малолітніх дітей семи і трьох років.

ЖІНКУ МІГ ВБИТИ ЇЇ ЧОЛОВІК

Жінку увечері знайшли мертвою в під’їзді будинку. Вона була роздягнена і дуже побита. На ній не було ні шуби, ні срібних сережок. Не виявилося й старенького мобільника, який жінка, за словами рідних, постійно носила з собою. Проте версію про пограбування родичі відкидають, оскільки в Людмили не було нічого, на що б могли спокуситися грабіжники.

Як розповідає подруга матері покійної, яка була на похороні, родичі вважають, що жінку вбив її нинішній чоловік, за якого вона вийшла заміж рік тому. А потім, усвідомивши, що накоїв, він, мовляв, аби приховати злочин, витяг її у під’їзд. Підставою для такої підозри у рідних стало те, що загибла не вирізнялася зразковою поведінкою, тож і раніше (до офіційного заміжжя вони два роки жили в цивільному шлюбі) між подружжям неодноразово виникали конфлікти і бійки.

Під час однієї з них чоловік побив жінку так, що у неї був зламаний ніс, вивих щелепи і численні синці. А іншого разу він завдав їй удару ножем. Рана на потилиці, великий синець під оком і синє обличчя й цього разу наштовхують матір покійної та інших родичів на думку, що смерть Людмили настала не від нещасного випадку.

ЦЕ НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК, - ПОЛІЦІЯ

Проте в поліції таке припущення спростовують. За словами начальника міськвідділу Віктора Пикалюка, смерть жінки настала в результаті падіння і удару головою об сходи.

"У нас є висновок судово-медичної експертизи. Скоріш за все, коли загибла спускалася сходами, їй стало погано і вона впала, вдарившись головою. А мені вже два дні не дають спокою ваші колеги, розпитуючи про цей випадок, в соцмережах понаписували… Немає тут ніякого вбивства", – роздратовано заявив керівник поліції.

"Ми допускаємо, що рана на потилиці в Людмили могла бути від удару головою об сходи, але чому ж тоді в неї підбите око і все обличчя синє?" – сумніваються люди, які бачили жінку в труні.

Ксеня Лучко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гола і кудись спускалася по сходах.....вони там що " обкурилися" зі своііми версіями?!
Відповісти
Я так спостерігаю, в нашої поліції що не випадок, то супер-версії. Жінка на Молоді, яку знайшли мертвою, теж сама впала, при тому, що в неї розірвана селезінка і ще купа пошкоджень. В цьому випадку теж жінка сама впала. Але до того чомусь голою розхожувала по під'їзду. В поліції лише одні версії, їхні власні припущення, аби було поменше роботи. А розслідування?? Нормальне розслідування??? Чи нам про таке тільки у фільмах про супер-поліцейських дивитись???
Відповісти
Нововолинська поліція сама і є суцільним нещасним випадком.
Відповісти
Які там сходи в бараці,так вона була вся синя
Відповісти
Чи знає хтось фамілію померлоі.
Відповісти
Им абы не работать
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні