На Волині пішоходи і водії не пропускають «швидку»

2
-8
На Волині пішоходи і водії не пропускають «швидку»
На Волині автомобілі швидкої допомоги не пропускають ні пішоходи, ні водії.

Водій швидкої допомоги Микола Бондарук каже, що навіть додаткова хвилина, проведена бригадою в дорозі, може коштувати людського життя, - повідомляє "Волинське телебачення".

"На швидкій працюю 6 років. Ось сьогодні приклад: двічі мало не сталася аварійна ситуація. Їхали з мигалками, зверху і спереду, ніхто не пропускає: ні пішоходи, ні водії автомобілів. Найгірше те, що вийде людина на пішоходний перехід і одразу телефон до вуха – ніякої уваги не звертає на автомобіль, що рухається з маячками", – обурюється водій.

Керівництво обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф також стурбоване станом автопарку. У деяких районах, кажуть медики, змушені їздити на стареньких УАЗах.

Окрім низької культури водіїів і пішоходів додають проблем і погодні умови.

"Снігу випало більше, не скрізь дороги чистяться, лід на дорогах, особливо у віддалені села. Пік викликів був у нас у святкові дні, від 7-го січня до 19-го січня. На сьогодні по області зареєстровано 548 звернень, із них по Луцьку – 183. На всі було дано або поради, а де необхідно – бригади виїзджали", – розповів заступник головного лікаря з оперативної роботи обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а звуковий сигнал не пробували вмикати.
Відповісти
Сигнал то вони вмикають, але бидло на пішохідному переході вважає, що воно праве, бо йому зелене світло. Був свідком такої ситуації. Інтелігентного вигляду старий хрєн посунувся через дорогу, хоча навіть школярі чекали, і швидка мусила об'їжджати по зустрічній. Я йому в грубій формі пояснив, що він козел, хоча мабуть треба було разок втулити, щоб краще дійшло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні