У Луцьку страйкуватимуть «бляхарі»

61
8
У Луцьку страйкуватимуть «бляхарі»
У Луцьку відбудеться акція власників автівок на іноземній реєстрації за доступне розмитнення автомобілів.

Акція відбудеться у неділю, 4 лютого о 14-й годині зі стоянки ТЦ “Епіцентр”, - повідомили у групі "АВТО ЄВРО СИЛА Волинь" у Фейсбуці.

Організатори акції вимагають адекватної та доступної вартості розмитнення автомобілів, привезених з-за кордону.

Нагадаємо, це не перший страйк власників автомобілів на іноземній реєстрації. У травні 2017 року у Луцьку власники автівок долучились до всеукраїнського автопробігу, організованого на підтримку цивілізованого ринку автомобілів в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно мітингуйте десь за містом!Бо ваші бляхи задовбали вже всіх!Скоро буде мабуть мітинг водіїв на українських номерах проти ваших євроблях!бо вже просто смішно читати про аварії на бляхах! сьогодні зранку однакових два форда на бляхах поцьомали один одного біля автосалону шкода!
Відповісти
Почитай краще аварій укрбляхах паморок!!!!
Відповісти
Розкажеш , розумнику, це моєму другу, в якого дитина інвалід і всі знайомі скинулись на авто на польських, щоб він міг 15 - річну дочку в лікарню завезти бо вже батькам не сила тягати на руках. Держава колись лікувала таких діток, а зараз узагалі руки відмила.Ти мабуть біди не знав і тільки й про себе думаєш. Хочу-не хочу, але мимоволі усім антибляхарам бажаю хоч на тиждень щоб опинились у подібній ситуації, тоді може прозріли б. І навіть один такий випадок не заставить мені сказати те, що ти ляпаєш. Коли у 2014-2015 рр наші зламки на сході ламались, мій чоловік ,підприємець, разом з іншими небайдужими підприємцями з Торчина купували буси на іноземній реєстрації та гнали на лінію фронту. Волонтер волинський Василь Пристайчук теж возить допомогу на схід на єврономерах. Може і дійсно молодь не так добре їздить як ми з Вами, але чи всі були такі вправні водії у перші місяці водіння? Згадайте себе та не шипіть ядом. Я з небагатої сімї, а чоловік мій сирота. Авто купили на єврономерах. Звісно, хочемо заробити на кращу на наших номерах. Але з нашою владою, з її ср@колизами та податками, хрін заробиш.
Відповісти
Я поддерживаю ребят.Люди, которые хотят хоть что то добиться от власти ни словом а делом. Машины завезены потому что власть на словах ничего не сделает.Одни обещания.Вы думаете это все так легко и просто. И каждому хочется шары. Пол Европы ездит на том что вы называете бляхи.
Если закон будет принят о мизирной расстоможке, Вы же сами победите за этими авто.Кто то сразу.Кто то со временем, когда дойдет в голову
Відповісти
нахуй з пляжа бляхи
Відповісти
Страйкуй, чи не страйкуй, все одно получиш х"й )))
Бляхам - місце на шроті
Відповісти
Ага на шроті бо де ж ви на свої розмитнені грати запчасті купляти будете? Невже в автосалонах????
Відповісти
А от на шротах і будемо ))
Відповісти
Ви два дибіли! Раби системи. Так до скону і будете платити за зламки величезні гроші. Хочете жити по старому валіть в Росію.
Відповісти
А ти дибіл на бляхах..заплатив гроші не за зламок який ніде не рахується??Якщо міняти систему,то для всіх машин,а не тільки для вашого металолому!!!І щоб всі були у рівних умовах!!!Але я б вийшла на мітинг і голосніше всіх кричала б,щоб ваш металолом на бляхах конфісковували за порушення умов розмитнення
Відповісти
Взагалі то страйк для того щоб всі машини були доступнішими а не тільки ті які вже загнані в україну.
Відповісти
правильно, збирайтесь до кучі. Бажано, щоб результатом мітингу було селфі кожного учасника на фоні його грата. Тоді легше буде після ДТП їх розшукувати.
Відповісти
Люди, які заплатили за розмитнення і їздять на українській реєстрації!!!!
Давайте протестувати проти цих кончаних євро блях!
Вже страшно по місту їздити на нормальній машині, бо ці малолітні тварі літають ніби їх хтось в жопу вжарив!!!!!
Вони вже дістали всіх!!!!!!!!!!
90% аварій, євро бляхи і за рулем п’яні малолєткі
Відповісти
а чого "ніби" там більшість таких ))
Відповісти
Що кого болить, то й про те говорить) У мене знайомі на єврономерах, всі зі стажем, люди середнього віку. Я не погоджуюсь з негативними коментарями . Якщо пишете , то вказуйте хто, коли та номер. Я завтра напишу що Ви вкрали у мене шапку та всі повірять, наш народ @амно хаває не пережовуючи. І мені прикро читати коментарі подібного роду.
Відповісти
А слабо вийти на страйк проти корупції, проти зарплат в конвертах, проти чорних трансплантологів , проти мізерних пенсій та проти війни ? Так "бляхи" заліпили очі що інших проблем не бачите? Читаю коментарі і страшно робиться.
Відповісти
А ти на які мітинги вже сходила? Напевно за легалізацію проституцію? Може за одностатеві шлюби? А за бляхи точно!
Відповісти
Я розчарую тебе. Останній мітинг -євромайдан у Києві. Я з чоловіком нещодавно відсвяткували срібне весілля, тому ні проституція ні одностатеві шлюби мене не цікавлять. За інших байдуже, їх вибір. Бляхи ? У мене два авто, одне на українських, одне на єврономерах, тому особливо не парюсь, але підтримую дешеве розмитнення та відмінну обмежень євро 5. Можливо поїду на автопробіг, прихопивши два-три лотки яєць)).
Відповісти
Бінго ! Це краще як плюватись на монітор, як ти ))
Відповісти
Щоб не страйкували ^бляхарі ^ . Одівайте Вишиванки і будуть страйкувати патріоти які хочуть нормальних умов для розмитнення свого авто .
Відповісти
НАРОД давайте з яйцями в неділю до Епіцентра на норм машинах, покажем бляхам де їх місце)
Відповісти
Залиш яйця вдома, хай жінка бавиться. А якщо серйозно, машини на укрреєстрації яєць не бояться?
Відповісти
Дуже добре. А ще хай це покажуть у новинах, хай люди, які чекають дешевого розмитнення і не можуть купити собі авто по євро-5, знають хто їх справжній ворог.
Відповісти
Давай з яйцями до мене додому. Маю два холодильники. Якшо вони тобі придуркові лишні то мені в самий раз. Все що лишнє привозь. Я негордий. І машинку на євробляхах можеш в дворі оставити.
Відповісти
ви дибіли дострайкуєтесь шо вас винесуть на вилах. ви вже в печінках людям, коменти почитайте. раджу пострайкувати ще за те шоб хтось відповідав за ті смерті на дорозі через вашу бляхобратію
Відповісти
Вмийся, поїж чаю, одягни краватку та подавай свою кандидатуру на вибори. А ще полагодь вила, а то скотчем замотані, ніякого "бляхаря" не витримають. Будем за тебе голосувати. А то з тебе толку ніде немає, ні в ЗМІ, ні вдома, легуняка )
Відповісти
пропоную вам об'єднати ваш мітинг з ходою геїв. там вам саме місце, до вас відношення в суспільстві приблизно однакове) і ходіть вокруг епіцентра, в місто будь ласка не їдьте, вам там не раді. і взагалі страйкувати треба під верховною радою - там і рішення приймають, і там такі ж як ви п*дари хитрожопі сидять!
Відповісти
Гомик, що ти дурню пишеш
Відповісти
Знаєте.гидко читати як бризгаєте слюною і злістю на тих бляхарів.Хоча нема чому дивуватись це ж укранська натура.Але що не всі власники блях безмозгла молодь і не з доброго життя люди купують ці сумнівні авто.Влада довела.Хай на яких номерах але хоч на нормальній машині і за доступні кошти.Не купувати ж Део чи Чері за ціною літака.
Відповісти
Гидко,то не читай!!!Коли ти постоїш в черзі на розмитнення добу,заплатиш шалене мито і в тебе влетить чмо на бляхах,яке не заплатило ні копійки в державу,тоді не буде гидко!!Якби не мали змогу,то не купляли б ніяких!!! Всі повинні бути в рівних умовах!!!Може я все життя збирала на ту машину...а воно збило людину і ніякої відповідальності..а для чого???за 2000$ інша завтра буде
Відповісти
Вам повезло що у Вас хороша машина, за яку Ви заплатили "шалене мито" (отже, Ви визнаєте, що переплатили). Але не будьте егоїсткою. Хіба у Вас всі такі круті родичі, що можуть дозволити собі євро -5 та ще й на укрреєстрації? Звісно, що ні. Так що не судіть про всіх "бляхарів" однаково. Бо з Вашої логіки, якщо в місті завівся педофіл, то треба всім чоловікам п@ніси відрізати. Краще вимагайте єдиної бази на всі єврономери для ідентифікації власників для початку.
Відповісти
Я радий за Вас, але поділіться як Вам це вдалось з 85% населення, які на межі бідності. Розкажіть це вчителю, в якого вища освіта і 25 років стажу , який про авто тільки мріє. Розкажіть це мені, приватному підприємцю, який у забитому селі дає роботу 6-м людям, чесно платить за всіх податки більше 5000 грн в той час, як інші працюють нелегалами та не влаштовують людей, чим створюють мені непоборну конкуренцію, місцева влада знає, але там рука руку миє. Вам мабуть повезло, батьки дали освіту, бабка квартиру переписала, можна жити. А я сирота, який усього досягає сам. Нікому не заздрю, нікому не заважаю, хіба що своїм авто на єврономерах, а так все гуд. ((
Відповісти
Згадайте що бляхи вже були давно но тоді був порядок.Завіз авто на рік здав єврономера в Мрео отримав наші і спокійно рік користуєшся.І гроши в казну і порядок.А то наживаются всі одна держава в мінусі і ненависть один до одного.А що держава піде назустріч.не смішіть самі себе.Вони тільки і чекають щоб перегризли один одного за що небудь.Хай ті пі....си депутати і міністри пересіли на Ланоси може тоді від комфорту мозгі почали робити.
Відповісти
Ти тупа курка!!!!!
Део Ланос не є хрінова машина! А тобі бажаю їздити на самокаті!!!
Приклад: якщо у мене авто за 15000₴ РОЗМИТНЕНЕ, тоді мені варто пригнати ферарі
на бляхах???
Іди нахуй тупа курка!
Відповісти
Краще Ланос ніж бляхо-какахо!
Відповісти
Знаєш Вадім! Я вже давно вийшов з того віку щоб їздити на самокаті.І в мене був вибір купити новий Ланос чи щось інше.І вибрав 20річн Омегу про що ніразу непошкодував.Радий за тебе що в зміг купити таку машину.Але подивись що є люди для яких ці бляхи просто необхідність.І ще будь культурнішим.
Відповісти
Ти лох галімий
Відповісти
Давить мабуть жаба, що державі заплатили дурні гроші. Якщо правила розмитнення змінити, то автомобілі подешевшають. Але жаба ж давить, що за лайно віддав гроші.
Відповісти
Це ти лайно ходяче! Все що бачиш в житті це какі, такі як ти!
Відповісти
Пздц вам там бляхарі срані! Добре що написали на скільки вас там валити!
Відповісти
Прошу правоохоронні органи, якщо такі існують у нас у Луцьку, звернути увагу на цей коментар від Оооо. Він може пригодитись. Про акцію інстанції міста повідомлено заздалегідь.
Відповісти
А ще прошу правохоронні органи з'їздити і записати всіх грамотєїв на бляхах шоб знати хто збив людину, коли таке трапиться. А ще раджу взяти наряд митників і перевірити законність ввезення цих авто. Отак по толку буде
Відповісти
Сам факт того, що я їду на автопробіг за кермом авто на єврономерах, означає що мені нічого приховувати . Я міг купити Ланос , але зробив свій вибір на "німця" на єврономерах. Якщо захочуть створити єдину базу таких машин для ідентифікації - я тільки за, бо від ДТП ніхто не застрахований, можуть і мене "поцілувати". Раджу вийти та подивитись на "корчі". До речі, поліція буде супроводжувати автопробіг, мабуть розуміють, що якщо комуналка як в європі, то й авто має бути за такою ж ціною. )
Відповісти
Якби не моі гроші з польських трускавок, то їздило б ти коліньми, скотиняка
Відповісти
Гнидо, моя мама в землі лежить 30 років уже. Я вже платив податки, коли ти пісяло в штани.
Відповісти
Люди ви сваритесь, але істина в тому що євро бляхи не законно перебувають на території Укр! Адже є закон і він єдиний- це ввезення авто,які відповідають Євро5, єдиний податок за розмитнення і реєстрація в базі при постановці! А порушувати закон заганяючи білорусом старий хлам і право тікати при ДТП - це вимоги вашого мітингу?
Відповісти
Істина в тому, що вітчизняний автопром знаходиться в руках купки олігархів, які змушують депутатів приймати закони "під себе".Тому й ставлять шалене мито, щоб Ланос виглядав не дорого на фоні загнаного авто. Але не багато хто знає, що ті ж Ланоси в Росії дешевші як у нас. І не може авто в країні, де зарплата в десять раз нижча як в Європі, коштувати в десять раз дорожче . А вам , баранам, відкривають ворота на волю, а ви кусаєтесь. Стандартом євро - 5 фактично вводиться повна заборона на ввезення авто, що виготовлені раніше 2009 року. З таким підходом покупка авто для пересічного громадянина віддаляється ще на довгі роки, а може і назавжди. Згадай як утікав водій грузовика, що збив насмерть школярок, або вчора водій пяний що вїхав в огорожу (дивись вчорашні новини), чи водій бехи у Києві, коли вирізали жінку з машини, чи у Ківерцях пяний зніс огорожу мерії. Вони були на укрномерах. Вся інфа є на просторах інтернету, погугли .
Відповісти
В мене авто Євро6 і таким баранам як ти такого не бачити от і летить піна з рота! Рівненьска,таксі на бляхах в відбійник-2 пасажирів на смерть,Відродження 17-ти річна дівчина-водій на бляхах втік..і ця тільки початок...
Відповісти
Це правда, на євро - 6 навіть мені 6-7 років збирати потрібно, це якщо валюта не виросте. А більшості !!! українцям ніколи не назбирати на таке авто. І ти це знаєш. Може ти і добилося чогось більше інших, але дивитися "з висока" і обзивати людей честі тобі не робить.
Відповісти
Якщо ти ставиш собі в пріоритети авто за 1,5 млн, якого у тебе нема і ніколи не буде,то гріш тобі ціна. Ті , хто їздить на таких машинах, особливо проблемами "блях" не переймаються. Тим більше, вони ніколи не будуть обзивати жінку.
Відповісти
Останні рипання бляхів) скоро корит на pl I lt не буде і почне бути безпечно їздити і ходити!
Відповісти
Той, хто спробував їздити, вже без авто не зможе, водії зрозуміють. Для прикладу, я зможу своє авто на єврономерах здати на шрот чи продати , але я куплю всерівно авто, але ще гіршого корча як у мене є, тільки на укрномерах. Права у мене залишаться ті самі, як і навики. То в чому покращення ? Невже тільки в тому що мені стане гірше?
Відповісти
О! Ми там будем.
Відповісти
ви всі галімі ніщєброди. Нове корито в салоні коштує так само як в Бундесі. крім свого сраного Ланоса бачите лише беху за штуку на бляхах.
Відповісти
Бляхи ГЕТЬ!!!!
Чому ними не займається поліція і митниця?????
Відповісти
Тому що "бляхи" заважають тільки зависникам та невдахам таким як ти, а митники та поліція їздить на кращих авто, їм пох.
Якщо керівники країни допустили лазейки в законі, то це їх потрібно наказувати, а не тих, кому хватило розуму не один рік ними скористатись, не порушуючи закону.
Відповісти
Я проти євроблях!!!!
Я ніколи непоставлю Ланос і Мерс на порівняння!!!!.
Я за адекватне розмитнення!!!!!
Відповісти
Мені от цікаво, як буде краще... Коли тебе зіб'є на голольоді старий задрипаний і кончаний ВАЗ чи зупинеться з ABS 15 річна БМВ???????
Відповісти
Це ненормально якшо українець їздить на PL, LT, LV і т. д номерах. Але не менша аномалія платити за розмитнення авто більше як те авто коштує.
А вся то проблема заключається в адекватному розмитнені. І проблема рішена.
Але ні НАШИМ це невигідно бо тоді пропаде хаос, і люди звернуть увагу на щось ІНШЕ.
Відповісти
Ви *діоти!!!! Яке відношення має номер автомобіля до ДТП!!!!???????? Якщо за кермом ОЛЕНЬ, то буль який автомобільний номер йому не допоможе!!! Начиталися пропагандистських державних статей про бляхи і дурієете з радості! Це ВАЗи, ГАЗи, Лади 40 річні і Ланоси потрібно на*хуй прибрати з доріг!!! Подивишся на них і плакати хочеться.
Відповісти
Скопіюйте коментар " правильно мітингуйте десь за містом!Бо ваші бляхи задовбали вже всіх!Скоро буде мабуть мітинг водіїв на українських номерах проти ваших євроблях!бо вже просто смішно читати про аварії на бляхах! сьогодні зранку однакових два форда на бляхах поцьомали один одного біля автосалону шкода! " та погугліть. Побачите що він висвітлиться на різних інтернетвиданнях. Він аналогічний ! Так працюють проплачені тролі. Висновки робіть самі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні