Керуються комунізмом і хоронять наші ідеї, - Григоренко про луцьку владу

2
3
Керуються комунізмом і хоронять наші ідеї, - Григоренко про луцьку владу
Експерт Волинського центру розвитку урядування Сергій Григоренко вважє, що нинішня влада немає власних ідей, але хоронить чужі.

Про це він розповів під час круглого столу щодо проблеми реалізації проекту «Безпечне місто» у четвер, 25 січня, - пише Волинська правда.

Сергій Григоренко нагадав, що крім проекту «Безпечне місто» нинішня міська влада не реалізує проекту, який передбачав встановлення у громадському транспорті валідаторів.

«Нинішня влада, зокрема Григорій Пустовіт, керується якимись комуністичними принципами типу: «Весь мир насилием разрушим до основанья, а затем…» (міжнародний пролетарський гімн, гімн комуністичних партій, а також соціалістів і анархістів, – ред)», – каже Григоренко.

«В них бракує власних ідей, а вони гублять наші», – додає експерт.

За словами Сергія Григоренка, проект «Безпечне місто» запозичили в Тернополі, так само, як і ідею з валідаторами.

«В них такий проект діє давно і все видно: хто порушив, хто сміття викинув, хто спричинив аварію. То коли ми їздили і дивилися на це, серед нас були і укропівці. Вони захоплювалися цим і казали, що такий проект негайно потрібний Луцьку. А зараз просто не реалізують його», – зазначає експерт Волинського ЦРУ.

У свою чергу очільник Національного корпусу Андрій Дяченко нагадав, що нещодавно Пустовіт підписав розпорядження про посилення заходів безпеки Луцької міської ради.

«Коли мова йде про захист себе любимих, то грошей не шкода, а коли потрібно щось зробити для безпеки людей, то відразу влада згадує, що грошей немає», – додав активіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця дозволу недає...
Відповісти
Влада нинішня нічим не відрізняється від влади минулої – метелики-одноденки. Сьогодні вхопив і немає значення, що буде завтра.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні