Бив дітей та плював у їжу, - «подвиги» волинянина, який обікрав школу

1
-6
Бив дітей та плював у їжу, - «подвиги» волинянина, який обікрав школу
Хлопець, котрого підозрюють у крадіжці комп’ютерів зі школи села Грибовиця Іваничівського району, перебуває на волі, хоча на нього відкрили вже не одне кримінальне провадження.

Некерований, неадекватний – кажуть про підлітка односельчани, – у школі бив дітей та плював у їжу, підпалював, крав, - пише "Буг".

У Грибовицю прийшов хлопець прийшов вчитися втретє, за 8 років змінив 5 шкіл.

За словами місцевих мешканців, на хлопця відкриті кримінальні провадження у Ковелі, Володимир-Волинському та Іваничах.

Нагадаємо, у ніч із 27-го на 28 грудня з школи села Грибовиця злодії винесли 4 комп’ютери.

Вранці у школі працівники виявили побиті вікна, пошкоджені двері. Швидко викликали поліцію і, щоб не знищити слідів злочину, відмінили заняття, а учнів відпустили додому.

Біля навчального закладу лежав монітор і системний блок – крадій налякався і вирішив залишити техніку, проте чотири комп’ютери встиг забрати.

“Це стало для всіх шоком, у школі недавно тільки відкрили комп’ютерний клас. Техніку шукали і батьки, і діти, а знайшли її зовсім випадково. Випускники закладу помітили у закинутій хаті відхилені двері, а увійшовши туди, побачили викрадені речі. За попередніми підрахунками сума викраденого майна становила близько 30-ти тисяч гривень”, – розповідають мешканці.

Злочинці пробралися в приміщення, розбивши цеглиною вікно в туалеті. Про те, що це були підлітки, говорили і відбитки стоп. Вони зігнули загратовані двері, а комп’ютери винесли через вікно у класі. Працювали в рукавицях.

“У цей період крадіжки техніки зі шкіл зафіксували в Грядах і у Старій Лішні. Деякі викрадені речі знайшли в ломбарді. Поліція забрала хлопця у відділок, потім відпустила. Він відверто говорить, що йому нічого не буде”, – говорять в Грибовиці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добро від нього буде людям? Негайно до відповідальності зідно закону.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні