За півроку влада так нічого і не зробила, - депутат про Старий ринок

9
6
За півроку влада так нічого і не зробила, - депутат про Старий ринок
Депутат Луцької міськради Павло Данильчук обурений тим, що влада так і не вирішила проблему з Центральним ринком.

Про це Павло Данильчук написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, 30 серпня 2017 року луцькі депутати розірвали договір оренди землі з обласною спілкою споживчих товариств, однак пообіцяли Старий ринок поки не зносити.

За словами Павла Данильчука, згодом була створена робоча група з чиновників, депутатів та представників ринку, щоб згладити протести підприємців.

"Вчора відвідав чергове засідання цієї групи. Що я можу сказати.... Якщо так будуть вирішуватись такі серйозні справи, то краще за них просто не братися взагалі", - йдеться у дописі.

Павло Данильчук каже, що проблема зі Старим ринком ніяк не вирішується. Він стверджує, що майже за півроку у місті не сформовали концепцію переформатування та реконструкції території перед замком Любарта, де зараз знаходиться ринок.

За його словами, до сьогодні підприємцям не запропонували інші ділянки для перенесення ринку, окрім ринку "Новий" на вулиці Боженка.

"Підприємцям не запропоновані гарантії для забезпечення робочих місць на новому місці; не має взагалі бачення як вирішувати справу з іншими 11 частинами ринку, які поділені і відповідно оформлені як окремі оренди на різні юридичні та фізичні структури. По найбільшій, правій частині завершується пролонгація договору в травні цього року", - каже депутат.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Старий ринок – це ринок бідності», - луцький ресторатор

Павло Данильчук зазначив, що луцькі підприємці надалі платять облспоживспілці за обслуговування території (110 гривень за кв.м.) та електроенергію.

"А сьогодні ще й з'являється додатковий проект рішення на найближчу сесію міськради "Про створення комунального підприємства "Луцькі ринки" та затвердження його Статуту". Рішення в цілому давно потрібне, але не поспіхом і не таким чином. Без вирішення вище перерахованих проблем - це ще більше збурить масу невдоволених простих підприємців", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є запитання до Павла Данильчука:
- а тобі який зиск від території Центрального ринку?
- а чому ти не подаєш свого бачення та пропозицій щодо Центрального ринку?
- чому ти критикуєш і не пропонуєш?
Дам тобі пораду, як написано від "маси невдоволених простих підприємців", не пхай носа на Центральний ринок, особливо перед виборами, вже один закинув ідейку перед великими виборами і в останньому турі програв.
Відповісти
ПАША БЕРИ АВТОМАТ АК-74 - ПОМАХАЙ І РОЗГОНИ МАСИ,ЯК ТИ ВЖЕ РОБИВ НЕРАЗ,МОЖЕ ПОМОЖЕ ПЕРЕД МАЙБУТНІМИ ВИБОРАМИ. КЛОУН РОВЕНСЬКИЙ ПРИПХАВСЯ НА ВОЛИНЬ І ТУТ ПОЧИНАЄ КЕРУВАТИ....ВИБИРАЙСЯ НА РІДНУ РОВЕНЩИНУ І ТАМ КЕРУЙ.В ЛУЦЬКУ НОРМАЛЬНІ ПАЦАНИ САМІ НАВЕДУТЬ ПОРЯДОК!
Відповісти
Дарма Ви наголошуєте що він рівненський клоун. Торговиця значно ближче до Луцька. Та й прожив він більшу частину свого свідомого життя у Луцьку. Так що він , якщо і клоун, то без географічної прив'язки.
Відповісти
Краще Павло розкажи як ти в "воював" АТО в батальоні тилу-на кухні примазався: їсти варив,картоплю чистив зранку доночі замітав,сміття виносив-за багато кілометрів від лінії бойових дій.А тепер ти- тилова криса хочеш в людей забрати останні кошти,які вони заробляють на Центральному ринку,годуючи свої сім'ї і сім'ї АТОВЦІВ.Знову лізеш в депутати,шукаєш тему як знову набити собі ціну.
Відповісти
Залиште Ст Ринок в спокої,він не краще і не гірше тисяч таких же по Україні,Палиця вам рідніший за українців?Трохи думайте головою,сьогодні він дає а завтра заберає,тільки в десять раз більше.
Відповісти
та дирекцію треба гнати у три шиї - це щоб літр молока не можна було продати не заплативши 30 грн - ганьба таким =руководітєлям=
Відповісти
Люди! Досить гнати один на одного замість того, щоб вирішувати питання. Хто хоче забрати заробіток? Місце під ринок є, покупці приїдуть і своє куплять - сам напагаюсь НЕ їхати на старий ринок, бо паркуватись ніде!. А розположення старого ринку незручне для лучан. А позиція - в інших містах є гірше, наше не чіпайте - так легко бездіяльність виправдати. Це, як зуб - болить, не чіпайте бо ж може бути гірше. Може пора полікувати, а не обливати брудом навколишніх? Можете не попасти, а на ваших руках лишиться!
Відповісти
Я БУВ,Я Є ,Я БУДУ.БО Я--РИНОК.
Відповісти
Трeба пeрeносити.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні