--> У Луцьку відкрили авторську студію краси «Вrow House»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відкрили авторську студію краси «Вrow House»*

3
8
У Луцьку відкрили авторську студію краси «Вrow House»*
Ідеальний макіяж, виразні брови, охайний манікюр – у «Вrow House» можуть втілити будь-яке ваше бажання. Окрім того, майстри надають послуги перманентного макіяжу – унікальної технології татуювання, що на сьогодні є однією з найбільш популярних послуг в індустрії краси.



14 січня у ТЦ «Варшавський» відбулося відкриття авторської студії краси Віталії Дорецької. Власниця салону отримала освітній ступінь магістра дизайну стилю у Київському національному університеті культури і мистецтв. Має великий досвід роботи у київських салонах краси, а також брала участь у всеукраїнських показах тижнів мод «Fashion Week», де співпрацювала з Андре Таном, робила MakeUp таким відомим телеведучим як Катерина Осадча, Ольгою Фреймут та інші.

«Вrow House» – це сімейний бізнес подружжя Сергія та Віталії Дорецьких, які створили у Луцьку унікальну студію, де не лише надають якісні послуги, а й проводять навчальні курси з візажу, фарбування брів та ламінування вій. Також кожен охочий може пройти тригодинний курс «Макіяж для себе».

«Вrow House» пропонує широкий асортимент корейської косметики, де майстер допоможе підібрати Вам ту, яка найбільш підійде для Вашого типу шкіри чи рис обличчя.

Макіяж у салоні роблять професійною та якісною косметикою від таких відомих брендів, як «Atelier», «Paese», «Inglot», «NYX». Велику увагу приділяють дезінфекції, адже зазначають, що здоров’я клієнта – запорука успіху їхньої справи.



Віталія Дорецька навчалася на курсах з перманентного татуажу і практикує дві основні техніки – «Пудрові бровки» (піксельна техніка), а також використовує ручну техніку «Мікроблейдинг». Такі види татуажу тримаються від одного до двох років. Усе залежить від типу шкіри та догляду. Татуаж роблять лише професійними американськими матеріалами, таких фірм, як «Wizart», «BioTouch» та під місцевою анастезією, що робить процедуру безболісною та комфортною для клієнта.



А ще у «Вrow House» практикують татуаж губ. Використовують «акварельну техніку», яка змінює колір губ, проте виглядає дуже природньо та «помадний ефект» для тих, хто любить яскравий макіяж.

У студії працюють професійні майстри з манікюру, що надають послуги покриття гель-лаком, нарощення та корекції нігтів, а також допоможуть підібрати яскравий дизайн Вашим нігтям.



Ціни у студії краси приємно здивують, а до 31 січня ще діє знижка -30 % на всі послуги, окрім нігтьового сервісу. Також тут є сертифікати на суму від 200 гривень, тож чекають і чоловіків, які можуть зробити такий приємний подарунок своїм коханим жінкам до Дня святого Валентина чи 8 Березня.



Сергій та Віталія запевняють, що зроблять усе можливе, аби клієнти залишилися задоволеними і хотіли повертатися знову. Також обіцяють, що і надалі дивуватимуть приємними знижками та акціями.

Отож, запрошуємо усіх відвідати студію краси «Brow House», що знаходиться за дресою: м. Луцьк, вул. Конякіна, 30, ТЦ Варшавський, 3 поверх.

Запис проводиться за телефонами: +38 066 147 51 21, +38 068 419 32 09.
«Вrow House» у Facebook:/brow.house.777 та Іnstagram: /housebrow


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вже встигла відвідати, гарна, затишна студія, і дякую Віталії за суперові брівки:)
Відповісти
Віта ти супер,студія супер, всім всім рекомендую! Бурови супер макіяж робить чудесний)талант від Бога!!!
Відповісти
Класна студія, робила собі татуаж брів та нігті-задоволена, рекомендую!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні